Onsdagslista

Godmorgon finisar! Tänkte börja dagen med en liten blogglista som jag hittade hos en av mina favoriter Ditte. Hittade det här fina linnet igår på H&M’s sommarrea! Det var EXAKT vad jag letade efter. Lite fransig spets, men inte too much liksom. Köpte en större storlek och det passade bra över magen nu, men kommer väl bli för tight om några veckor, haha. Tur att jag kan använda det sen – gillar när sånahär linnen är lite oversize. Vad tycker ni? (Halsbanden är från Forever21 och Love Nail Tree).

Jaja, här kommer en liten lista som sagt!

Tre saker du älskar:
När huset är rent och städat, min familjs hund Svea, Coca Cola.

Vill du ha fler barn?
Ja, det vill jag nog! Just nu tror vi bara vi vill ha två, men vi får se.

Vad är det bästa med din partner?
Att han är så otroligt snäll. Vi båda har nog ganska ”snälla” personligheter så vi bråkar väldigt väldigt sällan, och när vi väl gör det så går det över väldigt snabbt.

När grät du senast?
I förrgår. Mycket hormoner!

Vad skrattade du åt senast?
Austin när vi satt ute nyss och åt våra smoothies till frukost. Jag tycker han har så roliga uttryck för sig, typ ”tackle the dishes”. Tackla disken liksom. Eller jag fattar att man kan säga det, men det låter ju så roligt. Som en hockeyspelare liksom?? In i disken? Jag ser en så rolig bild framför mig..

Har du en bra hårdag?
Inte helt säker än för jag har inte ägnat mycket uppmärksamhet åt håret ännu idag. Men förmodligen inte, känns rätt fluffigt. Jag m å s t e boka en frisörtid så fort bebis är ute så jag kan tunna ut det lite och färga utväxten!

Ditt livsmål?
Att vara lycklig i min vardag, göra det jag älskar. Och att känna att mina nära och kära är lyckliga också!

Beskriv rummet du är i?
Vardagsrummet är väl just nu en 4/10 skulle jag säga. Helt okej på renlighetsmätaren men ganska oinspirerande. Behöver nya växter, steama gardinerna, nya ljus och sätta upp våra tavlor. Men allt tar sin lilla tid!

Var vill du vara om sex år?
Oj, den frågan är ju så svår. Jag vet verkligen inte, men jag vill garanterat ha ett fint och mysigt hus med fina trägolv. Jag tror inte jag kommer kunna gå tillbaks till lägenhet nu när vi bor i hus! Vi är förmodligen i Sverige nånstans, kanske västkusten! Men har ändå möjlighet att åka till USA en hel del för att hälsa på bebis farfar och faster!

En sak du önskar dig?
Att jag och Austin inte hade varit födda på två så olika platser på jorden! Haha. Eller jag älskar att få upptäcka ett nytt land såklart, hade nog inte velat byta denna erfarenheten mot något. Men det skär i mig att våra familjer och vänner aldrig kommer vara på samma plats. Det är alltid någon man kommer sakna.

Det senaste du åt?
Denna smoothien.

Hur blir din sommar i år?
Förmodligen väldigt fokuserad på bebisen! Och en evig väntan. Men det är så mycket roligt som händer: nu ska vi fira midsommar bara jag och Austin på fredag kväll, nästa helg åker vi till Oklahoma City för babyshower (det var där vi bodde fram tills för några månader sedan om någon missat!), sen är det två lördagar i rad med en intensivkurs i förlossning och ”första tiden som förälder”, vi har tvåårig bröllopsdag, sedan kommer mina syskon hit i två veckor, och sen är det bara att gå och vänta hela augusti, den 26/8 är hon beräknad!

Kan du bjuda på en teaser inför kommande blogginlägg?
I veckan ska ni få läsa om vår midsommar, en ”what’s in my grocery bag” (kanske gör en video på detta, vad tycker ni!?), och lite outfits!

Vad är viktiga egenskaper hos en partner?
Att han/hon gör att man känner sig trygg i förhållandet, är snäll, och uppskattar en!

Vem pussade du senast?
Austin när han åkte iväg nyss

Har du något onödigt du gör?
Jag kan stå och pilla med porer i mitt ansikte huuuuuur länge som helst. Det är något jag aldrig lyckas sluta med – jag vet, såå dåligt. Om någon har tips på hur man slutar så tar jag gärna emot!

Vad är det sämsta med denna veckan?
Oj, inget särskilt faktiskt. Eller jo, att det verkar bli regn åska på midsommarafton… 🙁

Vad ska du göra i höst?
Vara mamma och jobba från soffan! Min mamma och pappa och förhoppningsvis mormor kommer i slutet av september och hälsar på i två veckor. Det ser jag SÅ mycket fram emot!

Vad har du i ditt kylskåp?
Massa burkar! Rödavinbärsgélé (är SÅ glad att jag hittat det!), salsa, hallonmarmelad, soltorkade tomater, dijonsenap, grekisk yoghurt.. Sallad, gröna äpplen, tomater, gurka och en ledsen paprika. Inte jätteinspirerande precis!

Puss på er och ha en härlig tisdag!

  1. Kul lista, den ska jag sno! Kan du inte berätta lite om hur föräldraledighet funkar där ni bor? Tycker det är intressant att höra hur det går till på andra platser i världen!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..