Min budgethudvårdsrutin!

Hej på er! Jag tänkte visa er vad jag använder för hudvårdsprodukter för tillfället. Inget fancypancy alls – för just nu är hudvård nämligen inget jag vill lägga pengar på! Haha.

Jag fick syn på Simple på Target för någon månad sedan och bestämde mig för att testa deras moisturizer, ögonmakeupremover pads och exfoliering. Jag veeet jag vet jag vet att såna här peelers INTE är ultimat för huden, men jag kände att jag behövde något liksom. Och jag är så glatt överraskad! Tycker alla tre produkterna är superbra för vad jag betalade för dem. Padsen är superbra, moisturizern luktar jättegott (spf, min favoritdoft!), och kornen i exfolieringen är väldigt väldigt fina.

Sen köpte jag Mario Badescu’s cleansing gel för ett tagsen från Urban Outfitters. Hade läst massa bra om den, men jag är ganska besviken. Eller den luktar suuuupergott, men tar verkligen inte bort smink bra över huvud taget. Får liksom alltid skrubba lite extra med handduken mellan ögonbrynen och i ”hakvecket” efteråt haha. Så därför kommer jag nu använda den tillsammans med en svamp från ecotools, jag äääälskar de svamparna! Då får man liksom bort mer än med bara händerna.

SÅ bra! Om den finns i Sverige är det ett hett tips!

Sen brukar jag använda St Tropez expressmousse i ansiktet någon gång i veckan för att se lite fräsch ut. Gör såååå mycket tycker jag och det är den absolut bästa jag har provat.

Jag har ju så dålig koll på vad som finns i Sverige och inte, men jag tänkte iallafall att jag skulle visa er vad jag använder i vilket fall 🙂 Vilka är era favoritprodukter när det gäller hudvård? Är intresserad av att testa micellärt vatten – några tips på sådana? Och likaså vill jag gärna testa kemisk peeling när jag inte är gravid längre, behöver tips på det också! 🙂 Eller om ni helt enkelt har andra fantastiska budgettips får ni gärna dela med er i kommentarerna!

Puss på er!

  1. Men gulledu!! TACK snälla för hjälpen! Jag ska definitivt testa kemisk peeling nu efter sommaren tänker jag, verkar så underbart! Haha. Ska också lägga garnier och bioderma på minnet för micellärt vatten. Tack snälla!!

  2. Millan skriver:

    Åh så mysig blogg! Och hudvård är mitt nya favvoämne sen ett år tillbaka typ. Micellärt vatten har jag garnier, men vill ha bioderma för det ska vara lite bättre. Sen använder jag Paulas choice som kemisk peeling, både 2% Bha och även 10% aha. ÄLSKAR!!!!!! Aldrig haft så len hy eller finnar så sällan. Mmm njuter haha. Vill testa pixi toner och även pumpkin-masken någon annan tipsade om här! Lycka till i djungeln;)

  3. Micellärvatten är bäst! Jag använder det från L300. Tar bort allt smink först och sedan går jag in med min vanliga rengöring

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..