Vitt på vitt på vitt

Var tvungen att klicka hem ett par luftiga sommarklänningar förra veckan, för att för varje dag som går blir man ju som gravid mer och mer begränsad i sina klädval.. Just nu är det inte mycket som passar längre i garderoben annat än just stora klänningar. Dessutom är det ju så otroligt varmt/fuktigt här också så man vill knappt ha kläder på sig ens!

Denna från Zara tycker jag är SÅ fin – kanske på gränsen till för transparent men med stora hudfärgade mormorstrosor under går det finemang! Den andra klänningen jag köpte får ni se lite senare. Den här ovan kommer även i mossgrönt och rostfärgat, hade gärna haft en av varje!

Älskar förresten East Nashville där vi bor. Så mycket mysiga ställen finns det här (bra bloggmaterial liksom!).
Nu ska jag snart gå och lägga mig tänkte jag, om min bebis kan sluta sparkas någon gång. Har verkligen börjat förstå vad folk menar med att sparkar kan göra ont! 9 veckor kvar…

  1. Älskar bilderna & klänningen är ju helt fantastisk!

  2. ejoh skriver:

    Vilken fin klänning och vilken vacker mamma ❣️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..