Dags att hitta amningskläder!

Eller, kanske inte? Jag har förstått att det är ganska onödigt att köpa sånthär innan man har fött och börjat amma.. men så länge det inte är kupstorlekar borde det nog funka. Beställde hem de här två från H&M (de går liksom bara i S, M, L-storlekar liksom!), de lär väl gå åt och jag tänker det kan vara bra att ta med till birthing centret när det är dags att föda. Tänker att man nog vill ha på sig bekvämast möjliga efter förlossningen, eller?

Köpte ni amningslinnen/bhar innan bebis var ute? Och har ni några rekommendationer?

To be continued helt enkelt!

  1. Perfekt!! Ja nej precis, köper inga andra amningskläder än de här två linnena. Men jag tycker inte om att gå runt i bh hemma så då kan de nog komma till användning Haha!

  2. Underbart! Ja nej jag tänker inte köpa några amningskläder förutom de här två linnena, känns så ovärt.. haha! Tack för hjälpen!!

  3. I förväg köpte jag ett par såna där riktigt mjuka bh:ar, de var användbara hela amningstiden eftersom jag behövde sova med bh och inlägg varje natt för att inte blöta ner hela sängen Köpte även två amningslinnen, väldigt basic, från Lindex. Jag använde dem den allra första tiden men efter bara några veckor struntade jag i amningskläder förutom bh:ar och använde bara mina vanliga kläder, jag drog upp tröjan helt enkelt. Det funkar ju med de flesta överdelarna ☺️

  4. Jag köpte några amningsbhar bara. Tyckte de var väldigt sköna att ha även innan Nellie föddes. Använde faktiskt aldrig riktiga amningslinnen eller liknande trots 10.5 månader av amning, körde på mina vanliga kläder

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..