Den lilla foten

Nu är jag i vecka 32, eller 31+5 för att vara exakt. Vilket innebär att på lördag går vi in i vecka 33. SÅ. SJUKT! Är det någon mer än jag som känner att graviditeten fullkomligt spriiiiinger iväg!?

Är väldigt imponerad av hur hon kan sparkas numera. Ibland gör det så ont när hon drar med en fot från en sida till en annan att jag gör helt otroliga miner – Austin blir alltid så orolig när han ser mig då. Haha! Men det bästa är när hon lite försiktigt pressar ut en liten fot mitt på magen. Jag vet inte varför men jag tycker det är så speciellt, när hon håller den kvar där och jag håller lite försiktigt på den. Då känns det nästan som om jag nuddar henne litegrann, eftersom jag nästan är helt säker på att det är en fot och inte en hand liksom. (oj jag låter SÅÅÅ löjlig nu! haha) Men annars typ när det sticker ut något större vet jag ju inte om det är huvudet eller rumpan.. Men just när den där lilla foten kommer ut blir det helt annat.

Idag ska vi fixa och dona lite här hemma; städa, fota, skicka lite mail, och laga lite mat. Det är en så kallad tropisk storm som precis har dragit in över oss här, Austin förklarade för mig att det är när det inte blir en ”hurricane” men att ovädret som bildats ute i atlanten inte avtar utan drar in när den kommer till land. Så ja, det blir ju kul! Får sitta inne imorgon och fira midsommar, men vad är väl midsommar utan spöregn egentligen 🙂

Hoppas ni har en härlig torsdag!
Puss!

  1. vad härlig tröja/klänning/tunika… o fantastiskt fin mage

  2. Det er noe helt magisk med å kjenne babyen bevege seg der inne <3 Jeg har aldri klart å kjenne forskjell på hode eller fot eller hånd da !

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..