Gelato och blommor

Godkväll! Åkte och handlade för midsommar innan jag skulle hämta Austin vid 17. Förra året gjorde jag en krans i vitt, gult och blått, men i år kände jag för något annat. Rosa rosor blev det, sen plockar jag resten från trädgården 🙂 Tror det blir fint! Köpte även superfina jordgubbar och massa citroner till lemoncurd till jordgubbstårta – och EN GRILL! Äntligen. Ska bli sååååå underbart att grilla lite kött på midsommar, och så gör jag en quinoa/melon/feta/ruccolasallad och en röra till det. Mums.

Sen var jag visst en halvtimme tidig att hämta upp Austin, så jag passade på att testa ett gelatoställe som låg i närheten. Mörk choklad och kokos är alltid mina säkra kort, och det var så mumsigt!

Nu är klockan snart halv nio, Austin har en artist här som spelar in i studion så jag sitter med en podcast i öronen och kikar runt på lite bebisgrejer. Ska nog göra mig en nutellamacka och en stooooor kopp te, men säg inte till nån att jag åt det till lunch också…

Puss på er!!

  1. Taaack snälla du! Just de här bilderna är tagna både med min Canon G7X markII, och min iphone. De här är redigerade i vsco och snapseed på telefonen! Det är där jag nästan alltid redigerar, ibland i Lightroom också.

  2. ISA skriver:

    men åh, vilken megafin blogg du har då! yey att jag hittade hit

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..