Hjälp mig välja!

Godkväll!

Har haft en otroligt produktiv och stressig dag – imorgon bitti åker vi nämligen till Oklahoma City som är en 10 timmars bilresa (men med en gravid i bilen lär det väl ta åtminstone 12..) Ska bli sååå kul att få träffa min svärfamilj, särskilt Austins systerdotter! SOM jag har saknat henne!

På lördag morgon är det då dags för babyshower! Så kul. Men har inte bestämt vad jag ska ha på mig än.. köpte linnet och kjolen till vänster för några veckor sedan, och sen beställde jag hem klänningen till höger som jag egentligen inte alls hade tänkt ha för detta tillfället. Men så kände jag att det kanske skulle passa rätt bra ändå? Det enda jag inte gillar med kjolen är att den är såååå kort där fram nu måste ha vuxit nu på de här typ 10 dagarna.. haha! Klänningen är med rätt kort men inte alls lika obekvämt kort som kjolen.

Vad tycker ni?? Behöver hjälp!!

Puss!

  1. Men så fin, jeg hadde nok også valgt

  2. Du ser sa fin ut i bada. Tankte forst saga vanster, men tror den vita klänningen kan passa riktigt fint for en baby shower <3

  3. Kjol å linne tycker jag! Men ta den som du är mest bekväm i! Alltid tråkigt å tänka på att dra i sina kläder när man bara skulle kunna njuta å ha kul ☺️

  4. älskar kjol o linne outfiten:))) plus det bästa är väl alltid när man är som mest bekväm?

  5. Superfint både och Själv skulle jag välja den vänstra tror jag!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..