En ordentlig måndagslista

Godmorgon på er! Här kommer en liten (inte så liten) lista!

1. Vem står dig närmst? Austin såklart! Och givetvis också mina tre bästisar och min familj. Inget chockartat svar på den frågan direkt, haha.
2. Vart skulle du vilja vara just nu? På Gotland med mina tre bästa vänner och deras män och kiddos. Är så ledsen att jag och Austin inte kan vara där på bästissemester, men hoppas vi kan få till en annan sommar (nästa?) när vi kan spendera en hel vecka ihop, tänk då har vi ALLA barn! När blev vi så gamla!?!?
3. Favoritstad? Oj det är svårt att säga. Jag älskar verkligen Stockholm, men jag tror att om vi skulle få bo i Göteborg någon gång så skulle det nog falla mig mig ännu bättre i smaken helt ärligt!
4. Vad var det senaste du åt? Cheddar och sourcreamchips och ett vinglas med iskall coca cola!
5. Hur är vädret just nu? V a r m t. Har varit 36 grader idag och i och med att det är så fuktigt/kvavt känns det som 40.
6. Vem var den senaste personen du pratade i telefon med? Mamma, pappa och min lillasyster Ebba.
7. Vad har du för skostorlek? 39/40
8. Favorit tv-program? Jag har tjatat på Austin i snart två år på att vi ska skaffa tv-kanaler… jag ÄLSKAR att kolla på TV men han tycker det räcker med Netflix. (Då ska tilläggas att vi nu absolut inte har någonting att se på Netflix som vi känner är intressant så vi kollar just nu enbart på Family Guy.. då vet ni nivån!) Men jag älskar ju typ all amerikansk TV (kollar alltid hemma hos hans familj) De är sååå extrema så jag skrattar mest åt hur pinsamt det är.
9. Har du några syskon? Ja två småsyskon, Jonathan som är tre år yngre och Ebba som är 11 år yngre än mig.
10. Favorithögtid? Julen helt klart, men midsommar kommer hack i häl!
11. Favoritmånad? September tror jag! Eller kanske Oktober här i Nashville. När det fortfarande är varmt och somrigt men man kan ha koftor på sig.
12. Favoritdag på året? Julafton? Midsommarafton? Min födelsedag?
13. Choklad eller vanilj? Choklaaaaaad såklart!
14. Har du tatueringar? Ja två! En världskarta på högerarmen och mina syskons initialer på min vänstra handled. Båda påminner mig om familjen <3
15. Vad lyssnar du på just nu? Austin som producerar….. haha, man blir lite galen när man hört samma sak i en hel timme men jag tror jag vant mig.
16. Vilka böcker läser du just nu? ”From the Hips”, en graviditetsbok 🙂
17. Piercingar? Bara i öronen!
18. Vad gör du just nu? stötte precis ner mitt fina vinglas i golvet så vi har spenderat 20 minuter med att städa upp.. Sen när jag ändå var uppe så satte jag igång att baka pizza till kvällsmat, nu är den inne i ugnen så jag tänkte fortsätta med listan 🙂
19. Smöriga, naturella eller saltade popcorn? Smöriga och salta! Älskar kettlecorn också som är lite söta på det salta! Muuuummmmsss.
20. Hundar eller katter? Alltså, hundar. Men bara små hundar, gillar inte när de är stora oftast (det kan vara jag som blivit lite uppskrämd av Austins hund som är en enoooorm golden retreiver som alltid hoppar på mig och dregglar sååå mycket.. haha) Men jag har ingenting emot katter, är uppväxt med landetkatter och tycker de är så gosiga
21. Vem vill du träffa just nu? BEBIS!!!! Och min familj!
22. Är du fortfarande vän med folk från skolan? Ja min bästa kompis Tillan och jag har varit bästisar sedan lekis!
23. Gillar du att flyga? Nej, jag tycker det är såååå obekvämt, särskilt i benen. Men flyga har jag ju officiellt signat upp på att göra hela livet mellan Sverige och USA så det är väl bara att vänja sig 🙂
24. Höger- eller vänsterhänt? Höger
25. Hur många kuddar sover du med? Två. Och just nu en mellan benen också för att ge stöd åt ryggen haha.
26. Saknar du någon? Jaaaaaa jättemycket. Min familj och mina kompisar mest av allt! Och min lilla vovve!
27. Lyssnar på radio? Ja i bilen. Ibland lyssnar jag på svensk radio hemma när jag har catchat upp på alla poddar, föredrar oftast att lyssna på prat framför musik hemma när jag jobbar.
28. Bästa beslutet du har gjort i år? Förmodligen att flytta till Nashville från Oklahoma City! Och allt som kom med det – sluta jobba i butik och börja göra det jag tycker är kul och vill satsa på!
29. Sämsta beslutet i år? Oj jag vet faktiskt inte! Kanske att köpa tre stora växter som jag sen tog död på?
30. Ditt senaste köp? Morötter, Coca-Cola, en citron och flingor till Austin. Men ett roligare svar kanske är vårt Maxi-Cosi babyskydd som jag beställde igår! Wiiie. Så sjukt, om typ 1,5 månad kommer det en bebis!
31. Favoritlåt just nu? Hm mina favoriter just nu är ”Dumb Stuff” med LANY, ”Killing You” med Broods, och ”Shadow Step” med Hillsong United.
32. Om du bara fick ha på dig en färg resten av livet, vilken? Alltså mitt spontana svar är nog svart, men om jag verkligen tänker efter så vill jag hellre säga grått. Det finns ju SÅ många nyanser av grått och det är alltid snyggt tillsammans. Känns lite mindre tråkigt 🙂
33. Vilken är din drömresa? Åh, jag fick genast en idé om ett blogginlägg.. kommer ett inlägg om detta senare imorgon (eller idag för er!) så jag drar lite på det svaret 🙂
34. Favorithussyssla? Jag tycker om att dammsuga.. älskar att se när dammet åker in. Så tillfredsställande!
35. Vad ser du fram emot just nu? Alltså vad ser jag INTE fram emot? Det är kanske därför tiden springer förbi just nu. Att mina syskon kommer, bli mamma och se Austin bli pappa och få se hur vår lilla bebis ser ut, familjen kommer hit, lansera vår nya hemsida, börja träna igen, höstmys med bebis, åka till Sverige över jul, och massa mer. Jag känner att nästan allt känns roligt just nu, har så mycket att se fram emot och det gör mig väldigt glad i hjärtat!
36. Något du inte kan äta? Jag klarar inte av körsbärssmak..
37. Drömköp? Just nu är nog mitt drömköp en riktigt fin skinnjacka. Typ Anine Bing eller All Saints. Och några klänningar från LoveShackFancy ..
38. Viktigast i sminkväskan? Svårt att välja EN grej. Får man välja tre? Isåfall säger jag min tinted moisturizer (Ceradimin cream tror jag den heter) från Dr Jart, den luktar SÅ gott och ger perfekt lätt täckning på sommaren. Känner mig naken om jag inte fyller i ögonbrynen med min penna från nyx (lika bra som Anastasia men en bråkdel av priset), och så en mascara.
39. Kaffe eller te? TE! Är inte en kaffedrickare 🙂 Bästa teet är helt klart Ica Ecos Havtornste!
40. Morgon eller kväll? Morgon! Älskar att börja dagen tidigt 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..