Bebisfavoriter

Inlägget innehåller annonslänkar!

Det börjar ta sig nu! Skötbordet är färdigmålat och på plats och det blev SÅ bra! Precis som jag föreställt mig. Nu väntar jag på skötbädden och lite annat som ska dit för att få det helt färdigt, men här är en liten sneakpeak 🙂

Tänkte lista några av mina bebisfavoriter för tillfället!

Gathre changing mat – Är så kär i denna! Kommer ligga i skötväskan som kommer med en lite tjockare matta, men denna är supersmidig att torka av så tänker att jag kan ha den som ”skydd”. Finns HÄR .
Polarn o Pyret bubble – Så gullig! Fick den av Polarn o Pyret och den är såååå gullig! Det kommer ju vara varmt här fram tills oktober typ så den kommer vi få användning av 🙂 Det bästa är att jag såg att den är på rea på den svenska hemsidan just nu, för bara 125 kr! HÄR finns den!
Bärsjal från Studio Romeo – SÅ fin bärsjal, och förvaringspåsen är minst lika fin så jag behåller den där i tills den ska användas, haha. HÄR finns den!
CamCam Cph waddle blanket – Älskar denna! Så mjuk och så fin. HÄR kan man köpa den!
Borste och kam från Dove & Dovelet – Köpt hos Mini Mocks, såg just att den är slutsåld men kommer säkert in igen! HÄR finns den.
Väggkrokar – Köpte jag på Amazon, men finns liknande HÄR !
Barngalge och lotionpump – från IKEA 🙂

Vad tycker ni? 🙂

LOADING..