Preggo LBD

I samarbete med Isabella Oliver

För några månader sedan fick jag ett par toppar hemskickade från Isabella Oliver (HÄR och HÄR) och jag Ä L S K A D E dem. Jag trodde verkligen inte jag skulle behöva använda gravidkläder, men sidresåren öppnade en helt ny värld för mig, särskilt nu i åttonde-nionde månaden.. haha!

Eftersom jag älskade deras plagg så mycket, så bestämde vi oss för att dra igång ett samarbete för deras AW17-kollektion, vilket känns SÅ roligt! Jag kommer visa er två olika klänningar som passar både när man är preggo och för amning. Detta är den första som kommer komma ut nu i augusti. Det är verkligen den perfekta lilla svarta för en preggobody! Tack vare resåren i midjan så är det lätt att bestämma längd på klänningen genom att fördela lite tyg över magen och lite under. Jag har dragit upp den en liten bit eftersom jag gillar den bättre så, men den kan lätt gå ner till knäna på mig om man vill ha hellängd!

Som jag skrev på min Instagram, så får den mig att känna att jag faktiskt inte gått upp 14 kg! Det är helt ärligt inte många plagg jag känner mig snygg i såhär i vecka 38, men i den här klänningen måste jag säga att jag känner mig rätt schnassy!

För att fira den nya kollektionen ”Maternity and Beyond” så kan jag ge er en rabattkod på den nya kollektionen! Yay. ‘TAC20’ ger er 20% rabatt på AW17-kollektionen (ej skor, smycken, rea eller tillsammans med andra rabatter). Koden funkar ända fram tills 5 oktober! Så gå gärna in och kika på IsabellaOliver.com!

Vad tycker ni!? 😀

LOADING..