Drömskelista Augusti

Inlägget innehåller adlinks

Jag tänkte göra en drömskelista för varje månad – vad tror ni om det? Tänkte samla de plagg jag helst vill ha just nu helt enkelt. Jag tror det blir kul, hoppas ni känner likadant!

Såhär ser då drömskelistan ut för augusti månad. Faktiskt så beställde jag just babouche-skorna från Mumbai Stockholm nu i eftermiddag…! Bestämde att det skulle få bli en liten push-present till mig själv (har nämnt att jag gärna vill ha ett halsband med vår bebis namn på för Austin men är rätt säker på att han inte är med på vad en pushpresent är (tror det gick in och ut), så jag får lösa det själv). Har velat ha de skorna SÅÅÅ länge, och idag var sista dagen att förbeställa för batch 8 som kommer i september, så jag slog till! Inte så farligt dyra alls, 550kr! Om ni missade kommer hon säkerligen släppa en till batch snart! 🙂

Här är länkar till produkterna!

Slippers – Mumbai Stockholm
T-shirt – Ragdoll LA
Oversizekofta – Atuko
Skinnjacka – Free People
Sneakers – Shein
Vit klänning – Storets
Svart klänning – Zara

Åh, önskar man kunde köpa aaaallt! Vill bara uppdatera garderoben nu när jag inte kommer vara gravid längre väldigt snart 😀 Ska bli underbart att kunna ha på sig vad man vill igen..

Hoppas ni haft en härlig helg och glad måndag på er!

  1. Så fin och härlig blogg du har ☺️ Hoppas du haft en bra dag, kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..