Uppdatera vardagsrummet på en budget!

Jag är just nu inne på att få ordning på vårt vardagsrum så det känns mysigt och bonat inför hösten. Här är lite grejer jag plockat ihop som jag planerar att köpa för att få den där myskänslan! Och det bästa av allt – det är överkomliga priser!

I’m currently obsessing over getting our living room ready and super cozy for the fall season. I’ve listed some items below that I’m planning on buying (at least most of it) – and best of all – it’s all reasonably priced!

Table lamp – IKEA
T
hrow blanket – H&M Home
Kinfolk Magazine – Kinfolk

Yoko Ono poster – Moderna Museet

Poster Confluence – Fotografiska

Glass jar – H&M Home

Fringe trimmed cushion cover – H&M Home

Linen cushion cover – H&M Home

Rug – Rugs USA

Vase – H&M Home

Throw blanket – H&M Home

  1. Gulle, tack snälla! Jag gör mina kollage i Photoshop Kram!!

  2. Leilas skriver:

    Vart gjorde du detta fina collage? Vad använde du för program? Älskar din blogg föresten!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..