Höstnyheter till Cannonkiddo

Det här inlägget är i samarbete med Babyshop.se // This post is a collaboration with Babyshop.com

Igår fick jag hem ett DRÖMpaket från Babyshop med kanske de finaste bebiskläderna jag någonsin sett. // Yesterday I received the dreamiest package from Babyshop, filled with the most gorgeous baby clothes I’ve ever seen.

Den här jackan är SÅ mysig! Den kommer bli perfekt när det börjar bli kallt ute här. Den är dessutom på rea för bara 140 kronor just nu, så skynda fynda! // This little jacket is just the coziest thing I’ve ever seen. It’ll be perfekt whenever the temperatures are starting to drop. Best thing is that it’s on sale!

De här mockasinerna från Mini Mocks har jag haft ögonen på så länge nu, och de var om möjligt ännu finare i verkligheten än var de är på bild. Omlottröjan är så fin kvalitet på också, tror jag ska köpa en matchande beanie till också! // I’ve had my eyes on these moccasins from Mini Mocks for forever, and they were even more beautiful in person than they were on photos! The crossover top is such nice quality too, I think I’ll have to purchase a matching beanie for it!

Jag älskar att Tinycottons körde på de här färgerna till deras höstkollektion, förra året var jag ju inte riktigt i tankarna att handla bebiskläder så jag missade den kollektionen som också var superfin. Var inte lika glad i vår/sommarkollektionen men det här är absolut mer min stil 🙂 // I love that Tinycottons chose these colors again for their fall collection, since I missed last years as I wasn’t really shopping for baby clothes back then. I wasn’t a huge fan of the spring/summer collection but this is definitely more my style!

Det blev även en superfin body from Tinycottons, ÄLSKAR kvalitén! // I also got a super beautiful onesie from Tinycottons, I LOVE the quality!

Denna tröjan är kanske en av favoriterna (eller nä, allt är favoriter!). Men jag älskar färgerna! Den kan hon ha till våren/sommaren, kommer bli så gullig med nån liten kjol eller nåt. Av någon anledning ser jag framför mig att hon kan hålla mina händer och försöka lära sig gå i denna på västkusten nästa sommar! Någon slags målbild jag har.. 🙂 // This sweatshirt might be my absolute favorite (or I take that back, everything I got is my favorite!). I just love the colors! She’ll be able to wear this next spring/summer and will be super cute with a girly skirt or something. By some reason, I’m picturing her in this sweatshirt, holding both of my hands trying to learn to walk when we’re home on the Swedish west coast next summer.. I guess it’s some kind of goal picture I have in my head!

Detaljer och ryggen // Details and back of the sweatshirt

Så himla mycket fint! // So many pretty things!

En till bild på moccasinerna, bara för att de är så himla himla fina. // Another one of the moccasins, just because they are so darn adorable.

Babyshop har massa mer fina nya höstkollektioner på hemsidan, det här är bara ett litet urval av mina absoluta favoriter. Hoppas detta inlägget kunde inspirera er lite till vad ni kan uppdatera era kiddos höstgarderober med! // Babyshop has tons of more new arrivals from different fall collections on their website. It is a Swedish based company, but they have a US webshop as well! So be sure to choose United States as your country when you’re shopping, or head straight to www.babyshop.com! I hope this post could give you some inspiration to update your kiddo’s fall closet 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..