Mysig höstsöndag

Idag har vi mest bara myst hemma alla tre. Vid fyratiden åkte vi till vår favoritstadsdel Germantown och strosade runt lite. Vi drömmer om att ha ett hus där, det är så himla mysigt!! Det började smådugga (alltså ”dugga”.. så roligt ord!?) lite men det var ganska mysigt!

We spent this Sunday att home, all three of us, and it was super cozy. Around 4pm we decided to go to our favorite part of town, Germantown, to walk around a little and get some fresh air. We’re dreaming about having a house there, because that neighborhood is just so adorable. It started sprinkling a little but it was still very cozy!

Vi gick till Steadfast som har en mysig uteservering (bakom mig i bilden ovan) men de stängde precis när vi kom dit.. en halvtimme innan de egentligen stänger. Förmodligen för att det inte var något folk där.. 🙁

We went to Steadfast because we wanted to sit on their patio (which is behind me in the picture above) but they closed right when we got there.. half an hour before they actually close 🙁 Probably because there were no people there but us..

Så vi gick ner till en annan coffee shop som heter Barista Parlor istället. De hade börjat med en riktigt höstig chailatte med massa spännande smaker som vi båda totalälskade! Sååå mumsig var den. Ivy sov jättebra i allt oljud där inne – jag var lite orolig att vi inte skulle hinna längre än att ta en liten sipp på våra drinkar innan hon skulle vakna. Men vi hann dricka upp och sitta och prata (läs: flirpa med våra telefoner och utbyta några ord emellanåt) ett bra tag innan hon sakta vaknade. Trodde aldrig jag skulle uppskatta de där stunderna så mycket innan jag fick barn, haha!

So we went to Barista Parlor instead. They had a new fall drink on their menu that we both decided to try. Austin and I are both *super basic* and we both think coffee is alright, but looove chai lattes. Hahah. This one had some interesting spices in it and it tasted amazing. Ivy slept great with all the noise in there – I was a little worried that we would just get to take one sip before she’d wake up. Well, I was wrong, and we had time to finish our drinks and even sit and talk for a little while (ahem, be on our phones..) before she slowly woke up. I never knew how much I would cherish those moments before I had a kid, haha!

Ikväll ska jag göra en carbonara (jag som försöker ta bort mjölkprodukter ur min diet för att se om det får Ivy att må bättre i magen… går verkligen sådär), fylla i passansökan åt mitt lilla barn (alltså tänk att mitt barn ska ha ett amerikanskt pass.. så sjukt! Hon är verkligen halvamerikan) och nätshoppa lite tänkte jag. Hoppas ni haft en skön helg! PUSS!

Tonight I’m going to make a carbonara (I’m trying to cut out dairy from my diet to see if that’ll make Ivy’s stomach better.. I’m SO bad at it!!), fill out a passport form for Ivy (I can’t believe my child will have an American passport.. she really is half american!) and do some online shopping. A perfect night if you ask me! I hope you all had a great weekend. xox

  1. Ja det vore mysigt! Jag skulle absolut kunna nästa vecka! Ibland tycker jag man inte märker av meddelandena man får på instagram om inte båda följer varandra.. men jag skickar dig ett meddelande där nu, så vet du det! ^^

  2. Men duu tack!! Ja, Germantown är väldigt mysigt! Vi får kanske helt enkelt ta och ses där! Hur har du det nästa vecka? Vi kanske kan höras på Instagram annars så kan vi boka in något!

  3. Eller hur! Åh, jag har tänkt jag ska det så länge! Men vad kul att höra att det skulle uppskattas, ska börja smida på ett KRAM!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..