Skön söndag

Halloj! Idag har vi haft en sååå skön söndag. Vi alla tre låg i sängen tills klockan 12 (!!!), det var så mysigt. Ivy sov jättebra inatt, mellan 21-3, sen vaknade hon inte förrän vid 6 igen. Oftast vaknar hon runt midnatt och sen vid fem, sen vill hon nästan alltid äta en gång i timmen fram tills 8-9-tiden. Men ja, ska väl inte hoppas på för mycket.

Hello! We had a great Sunday. Stayed in bed until noon (!!!), it was awesome. Ivy slept so well last night, a good 6 hour stretch between 9-3am. Yay!

Sen jobbade jag en stund och framåt kvällen åkte vi in till Farmers Market, Austin ville visst köpa en växt till sin studio, haha. En svärmorstunga blev det eftersom vi är sämst på att hålla växter i liv.

I worked for a few hours, and later towards the evening we went to Farmer’s Market, because Austin really wanted to get a plant for his studio, haha. He got a snake plant, since we’re both terrible at keeping plants alive.

När vi kom hem tog Austin Ivy och jag städade sovrummet och tvättade. Vet inte varför vi satte upp spjälsängen så tidigt, för just nu fungerar den bara som en stor avlastningsyta för kläder.. haha det är HEMKT! Nu var det kläder upp till kanten. Allt mitt såklart… Imorgon bitti ska jag till en läkare för att se vad som spökar med min kisseblåsa! Haha. Känner ju mig sällan kissnödig sedan kejsarsnittet så vi ska se om vi kan få ordning på vad det är. Ha en härlig start på veckan! PUSS!

When we got back home, Austin took Ivy so I could do laundry and clean up the bedroom. Tomorrow I’m going to see a doctor about why I never feel the urge to pee anymore.. haha. I hope you all get a fantastic start to the week! XO!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..