Ivys önskelista

Julen närmar sig med stormsteg och jag började fundera på vad Ivy behöver för några veckor sedan. Hon har en säng men jag har liksom inte ”inrett” den än. Ser så fram emot tills hon får sitt eget rum så hon kan få ha den här drömfina sänghimlen från Numero 74! Tänkte matcha den med Étoile bäddset från Konges Sløjd, svart spjälskydd från Numero 74, och Stockholmskudden från Garbo & Friends.

Här kommer en lista på allt i kollaget! Det enda jag inte har med är en Tripp Trapp som hon väl kommer kunna sitta i till våren. 🙂

Christmas is getting closer and closer and I started writing a lost of things that Ivy needs just a couple of weeks ago. She has a crib, but I haven’t made it nice and cozy for her yet. I’m so looking forward to when she has her own room so we can put this dreamy canopy from Numero 74 over her crib. I want to match that canopy with the Étoile bed set from Konges Sløjd, a black crib bumber from Numero 74 and the Stockholm pillow from Garbo & Friends. Below you’ll find a list with links to all items in the collage! The only thing I haven’t put on there is a Tripp Trapp chair that she’ll be able to start sit in sometime in the spring. 🙂

Sänghimmel, Numero 74 – 143 USD
Klädsel till Tripp Trapp stol, Konges Sløjd – 399 DKK
Stockholmskudde, Garbo & Friends – 999 SEK
Lära-gå-vagn, Brio – 82 USD
Kofta med volang, Konges Sløjd – 449 DKK
Träklossar, Konges Sløjd – 449 DKK
Bäddset, Konges Sløjd – 375 DKK
Body, Zara – 169 SEK
Spjälskydd, Numero 74 – 101 USD

  1. Den sänghimmelen från numera 74 har jag tittat drömmande på sååå länge. Superfin!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..