Min födelsedag!

Först och främst vill jag bara tacka för alla era fina kommentarer här och på instagram på förra inlägget. Tack för all pepp och alla snälla ord!! Idag har det varit min 27e födelsedag och det har varit en rätt trevlig sådan, förutom förkylning för min del och att vi varit väääääldigt trötta..

First of all, I’d like to say thank you for all your sweet comments here and on instagram regarding my previous blogpost. You guys are the best! Today was my 27th birthday and it’s been a pretty good one, except that I caught on a cold and that we’ve been extremely tired..

Den här lilla plutten höll mig vaken mestadelen av natten. Hon sover nästan alltid på mig och nu med förkyldningen blev det inte direkt bättre. Lite drygt 3 h räknade jag ihop att det blev! Men hon verkade nöjd iallafall!

This little cutie kept me up most of last night. She almost always sleeps on my chest, and a runny nose and headache doesn’t exactly make things better. A little over 3 h was what I got! But she seemed happy 😉

Vid tolv åkte vi in till 12 South, parkerade där och tog sedan en promenad till Proper Bagel. Austin, som den amerikan han är, tyckte den 15-minuterspromenaden var lite långt…

We went to 12 South around noon, parked and took a walk to Proper Bagel. Austin, like the true american he is (no hard feelings!), thought that 15-minute walk was almost too long…

Vi använder tyvärr inte liggdelen på vagnen särskilt ofta eftersom Ivy aaaaavskyr att ligga ner. Men vi chansade och det gick sådär. En fick rulla och en fick trycka i nappen i munnen igen var 10e sekund när den trillade ur.. haha

Unfortunately, we don’t use the carrycot to our stroller too often (we use the carseat instead), because Ivy hates laying down. But we took a risk today and it went meh. Haha. One had to roll the stroller and the other one had to put her paci back in her mouth every 10 second..

Så goda bagels har de här! Ett måste tycker jag om man är i Nashville. — I really love the bagels they serve here! This place is a must if you ever come to Nashville.

Mina älsklingar! — My darlings!

Yummie!

Sen vandrade vi tillbaks till 12th avenue och som vanligt på lördagar är det jääättemycket folk och turister där. Träffade en kompis en sväng och sen åkte vi hem igen. Bar runt på Ivy eftersom hon bara skrek när hon låg ner.

After we finished our bagels we went back to 12th avenue, and as usual on Saturdays there are soooo many people there. We saw a friend and then went back home. I had to carry Ivy all the time on the way back since she just freaked out when we laid her down.

Sen ikväll har vi goooosat på soffan. Jag skulle lagat mat men orkade verkligen inte, så vi beställde hem en pizza som tyvärr var den sämsta pizzan jag någonsin ätit och colan jag beställde till var avslagen pepsi.. sååån besvikelse. Jaja! Dagen var bra ändå, men nu ska jag försöka ta igen lite sömn! Imorgon blir en lång dag när Austin är iväg och jobbar hela dagen. Ha en bra söndag allesammans!

Tonight we have been cuddling on the couch. I was planning on making dinner but I really didn’t have any energy for it, so we ordered a pizza which unfortunately turned out to be the worst pizza I’ve ever had, and the Coke I ordered with it was a flat Pepsi… oh well, I still had a good birthday! Now I need to catch up on some sleep, tomorrow will be a long day as Austin has to work. Have a great Sunday everyone!

LOADING..