Fast i Oklahoma

Hej gullisar! Egentligen skulle vi vart hemma i Nashville vid den här tiden, men istället är vi kvar i Oklahoma.. på bilden ser jag kanske glad ut men sanningen är att jag tog den medan vi väntade på bärgningsbilen… 🙁 Vår bil bara dog när vi körde i fredags, och gick inte att starta igen. Den har varit på verkstaden hela helgen och imorgon får vi väl dödsdomen om den är värd att att laga eller inte.

Men som om det inte vore nog gick även min dator sönder igår efter att vi petade i en cd-skiva i den.. ska tilläggas att den har kanske 6-7 år på nacken. Men kul liksom att två dyra grejer går sönder precis samma helg, en månad innan jul! Så det blir väl bara julklappar till Ivy detta året.

Men ja, det är ju bara värdsliga ting ändå. Har haft en vääääldigt bra helg hemma hos Austins familj. Mycket fet mat så nu blir det väl lite detox i två veckor innan vi flyger hem och göds av min familj istället! Puss!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..