Spadag på Hooks Herrgård

Idag var jag och Austin som sagt på Hooks Herrgård för att få lite egentid på deras spa. SÅ underbart och välbehövligt!

Firade mamma- pappatiden med lite bubbel!

Utomhuspoolerna som vetter ut över sjön. Så himla mysigt! En bubblande och en stilla.

Side note: Jag hade av naturliga skäl inte en tanke på att ta med mig bikini till Sverige, och när vi fick veta att vi skulle hit häromdagen så hade jag lite bikini-panik här hemma eftersom det inte finns att få tag på i butikerna. Men! Mammas satt visst som en smäck Så tur i oturen! I sommar blir det helt klart högmidjad bikini och/eller baddräkt, inte för den uttänjda hudens skull (mja kanske till 20% då) utan framför allt för att jag tycker det är så sniggt! Vad tycker ni?

Min bästa man ❤

Sedan var det dags för julbord i restaurangen

Första gången Austin åt ett helt svenskt julbord! Även om han testat det mesta redan

Och så ett rejält lass med chokladmousse till efterrätt 🙂

Sen blev vi upphämtade, åkte och köpte älgkött på en gård på hemvägen och nu har jag landat på soffan hemma med min goda bebis, medan Austin har satt sig och börjat jobba. Med tidsskillnaden på 7 timmar så börjar han vid 16 på dagarna och jobbar tills typ 22-23. Lite knäppt blir det, men glad att det har gått att lösa!

SÅ skön dag verkligen! Kan verkligen rekommendera att åka dit om ni inte redan varit där. Puss!

LOADING..