Skogspromenad

I förmiddags tog vi en liten promenad i skogen med min mamma. Vi packade in Ivy i bärselen och det gick väldigt bra att gå med henne i snön!

Mina små bebisar ❤

Vi var ute någon timme och sedan kom vi hem och åt köttbullar, därefter kom min ena bästis Ellen och hennes man och bebis (som är född tre dagar efter Ivy) på superspontanbesök när de körde förbi Jönköping så vi fikade lite här hemma. Sååå kul! Men vi ses igen nästa helg när vi ska fira nyår ihop med våra två andra bästisar och deras familjer i Varberg. Längtar ihjäl mig ❤

  1. Så härliga bilder! ✨Redigerar du mycket? Gillar färgen på fotona nämligen

  2. Verkligen! Det är faktiskt en stor kofta! Hittade den på rean på H&M förra veckan! <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..