Den här tiden förra året…

För exakt ett år sedan tog vi den här bilden. Jag jobbade då i denna gulliga butiken i Oklahoma City och vi var där hela gänget den dagen; jag, ägarna och deras kids, och Jodi. Men eftersom ingen var ute för att shoppa så fick jag gå hem efter någon timme, så Austin kom och hämtade upp mig. Vi passade på att ta lite julaftonsbilder såklart, och vad ingen annan visste var…

Att vi hade gjort det här tidigare på morgonen. ❤️.

Vi hade fått veta på julaftonsmorgon att det låg en liten 3-4 veckor gammal Ivy i magen. Det var världens överraskning så vi var både chockade och glada såklart. ❤️ Kändes så sjukt att gå och bära på en sån hemlighet och inte kunna berätta det för någon. Men vi trodde väl å andra sidan också knappt på det själva, det tog nog några dagar innan vi verkligen förstod att testen var korrekta. Särskilt eftersom jag inte kände mig gravid alls vid det här laget.

Jag minns att vi åkte till Target och köpte ett paket tester till direkt efter jag slutade.. och ja, de var ju positiva de med inte en chans att det skulle vara så många tester som sa fel! Vi skulle bli föräldrar

Och här är vi ett år senare med vår lilla, i våra ögon alldeles perfekta, lilla bebis. Det är SÅ galet att tänka att det var hon där inne hela tiden. Och det är SÅ galet att det kan växa något så fint från ingenting. Så ja, julafton 2016 kommer vi komma ihåg för alltid! Världens finaste julklapp ❤️ God Jul på er mina fina läsare!!

  1. Så fint gravidhormoner och läsa sånt här gör ju att man lipar direkt hoppas ni får en fin jul!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..