Ivy’s första jul och vad vi fick i julklapp

God fortsättning på er! Vi hade en väldigt mysig julafton. Bara vi och min familj, morbror, mormor, morfar och farmor. Så skönt när vi är så få tycker jag!

Ivy i väntan på tomtemor mormor var så snäll och ställde upp som tomte i år, det var hon alltid för oss när vi var små också.

Givetvis överöstes vårt lilla barn med fina presenter. Hon fick bland annat massa fina kläder, en fin docka, andra gosedjur, en fin spargris av mig och Austin, en lära-gå vagn (som mamma och min syster får ta med över när de kommer i vår, får inte plats i vårt bagage nu ) en alldeles egen pekbok som mina föräldrar hade gjort och så detta fina! Påslakanset från Konges Sløjd, handkanin från Ouistitine och body från Polarn o Pyret ❤️

Hon tyckte det var spännande med allt prassel!

Och även jag skämdes bort alldeles för mycket med magiska presenter Känner mig verkligen inte värd så mycket fint!! Kinfolk coffee table bok av min lillebror, linnelakan av mamma o pappa (de kom inte med på bild), AirPods av Austin (vi som hade lovat att inte köpa varann presenter i år ) och en himla KAMERA och objektiv av min morbror!!! Han är en kameranörd själv, så jag hade tagit med min gamla D90 som inte funkat på ett år för att se om han kunde fixa den. Sen hörde jag inget från honom och jag tänkte väl inte mer på det.. och nu hade han köpt en ny åt mig. Med ett 35mm objektiv som jag velat ha så länge ❤️ som sagt, känner inte alls att jag var värd såhär fina presenter! Men jag tackar och bockar och hoppas jag kan ge tillbaks lika fint nästa jul ❤️

Lilla skruttan var så trött ❤️ Somnade halvvägs in i julklappsutdelningen! Inte lätt att vara i centrum

Hoppas ni alla hade en fin julafton. Idag gör vi det vi alltid gör på juldagen: tar det lugnt och äter rester. Men laddar också upp för nästa Ivy-träffa-släktkalas imorgon. God fortsättning på er!

  1. Åh vad mysigt ni verkar haft det! Ni och du förtjänar att bli bortskämda, alla mammor förtjänar det oavsett vilken tid på året <3 Kram på er och god fortsättning!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..