Pyjamasnyår på bästkusten

Hej på er! Vi hade en suuupermysig nyårshelg i Varberg med mina bästa vänner och deras familjer. Det var full rulle med fem kids mellan 0-3 år ❤ Men så himla mysigt att äntligen få va tillsammans igen. Senast var en kort sväng i augusti 2016… !!

Vi hade pyjamasnyår, dvs vi firade i ja, pyjamas.. haha. Så skönt. Först på morgonen åt vi nyårsfrukost med nybakat bröd hos Tillan och Ellens föräldrar, sen lekte vi bilkurragömma, handlade mat, och på kvällen åt vi jättegod älg och oxfilé, och lekte lekar när kidsen hade gått och lagt sig. Får nog bli en ny tradition det här Så tråkigt att vi bor sååå långt ifrån varann, men om allt går som det ska blir det en vecka på Öland ihop allesammans i sommar ❤ Längtar redan!

Jag ska sammanställa en årsresumé åt er som kommer upp ikväll, håll ögonen öppna! PUSS och gott nytt år!

  1. elin skriver:

    Din jacka i fårskinn, hur fin! Älskar den! Vart har du fått tag på den?

  2. Men alltså, vad mys! Och Ivy är ju inte liiite söt eller så

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..