Skön fredag och nytt på krokarna

Hallå på er! Idag gick det lite bättre med jetlagen, Ivy vaknade inte förrän 05:30. Och då ska tilläggas att vi var i säng innan sju igårkväll Men vi var sååå trötta, och jag hade haft en skitdag och Austin skulle till en studio hela kvällen så jag orkade helt enkelt bara inte vara vaken och hemma själv med henne. Så ja, i säng tidigt helt enkelt.

Som rubriken lyder har jag uppdaterat krokarna vid Ivy’s skötbord med lite nya grejer. Många frågar vart jag hittat den här lilla mojängen och den finns HÄR.

Från vänster: Hängselbyxor från Zara (var på rea! har velat ha dem sååå länge och nu slog jag äntligen till), fin tygpåse från Betón, de torkade blommorna är från min babyshower, napphållare och mockasiner från Betón, kofta från Zara (också ny på rea), t-shirt fron Rylee & Cru, och små vantar från Betón också.

Älskar de här små mockasinerna! Rosetten kommer härifrån.

Idag myser vi mest hemma, jag ska nog ta en liten sväng till mataffären så jag kan göra chicken tortilla soup ikväll. Har ni testat det? Det är SÅÅÅ himla gott och rätt nyttigt med. Om ni vill kan jag lägga upp receptet här i bloggis.

Hoppas ni får en skön helg! Puss!!

LOADING..