Decisions, decisions..

Hallå på er! Jag sa ju att jag inte skulle prata mer om sovträningen förrän om ett par veckor, men… haha. Allt har verkligen gått utför de senaste två nätterna. Igår somnade hon klockan fem på eftermiddagen, jag trodde det skulle bli en liten kort nap. Men nej, hon sov och sov.. Ooops. Dags att få ordning på detta!!

Men i detta inlägget tänker jag att vi skulle prata om vad i hela friden jag ska sätta i dessa ramarna? Vårt hus börjar saaakta men säkert komma samman (haha kan man säga så?), det är fortfarande en HEL del jag skulle vilja göra men liksom det börjar kännas lite mer som ett hem. Vi beställde denna mattan häromdagen som kommer göra vääärldens skillnad tror jag! MEN. Nu behöver jag som sagt något att fylla de här ramarna med. Och jag har ingen aning om vad jag vill ha!? Eller jo, kanske.

Jag vill ha någon slags bild och någon kanske vit med text!? Har kikat lite på Desenio men har inte hittat något jag liksom tokälskar. Sen vet jag inte, det kanske kan kännas lite uttjatat med fotografiska-affischer? Men jag är ändå lite inne på denna eller denna. MEN nu har jag ju också en hejans fotograf till morfar och en hejans illustratör till lillebror, så det kanske blir att jag ser vad vi kan hitta hemma i arkiven istället 🙂 Annars kanske ni har några förslag? Lämna gärna en kommentar isåfall, tar gladeligen emot alla tips! Gärna något lite annorlunda!

Ska bli sååå skönt när jag börjar känna mig lite nöjd med vardagsrummet. Det lär nog aldrig bli 100% instagramvänligt, men jag kanske inte är den enda som väljer vinklar med omsorg att visa upp 😉 Som sagt, när vi får hem mattan i mitten av februari kommer det säkert kännas så mycket bättre! Sen behöver jag få in lite mer färg också i form av kuddar. Ska bara bestämma mig vilken färg, är lite inne på antingen mörkgrönt eller typ persika/rostrött/rosa… decisions, decisions 🙂 Men sedan lovar jag att det ska komma en housetour så ni får se hur det ser ut här hemma!

Hoppas ni haft en härlig fredag hittills! Vi ska träffa ett par kompisar för lite tapas i eftermiddag, ska bli så kul. Har ännu inte lyckats hitta en ”riktig” tapasrestaurang under mina snart 3 år här så hoppas att denna kan leverera 🙂

Puss på er och ha en fin helg!!

  1. Linnea skriver:

    check out mercedes tabish på instagram. Hon gör singel line drawings som är

  2. Bri C. skriver:

    you could do some absract/minimal architectural prints—they are way cheap at sam’s/office depot/fedex ect.! either of your baby girl (feet/hands, half of her face, etc.), or leaves, branch(es), a sunflower, lone pine tree, etc…? Your aesthetic likley leans towards black and white and minimalist, but either way, the quality of the prints is so cool because its not that great, but in a good way that somehow adds to the presentation! have fun!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..