Hemma-lista

Godmorgon på er! Här kommer en liten lista med hemma i vårt hus-tema. Hoppas ni gillar!

Beskriv ditt hem!
Vi bor i ett litet gulligt mintgrönt hus med stor trädgård och två sovrum, kök, och ett litet vardagsrum. Mörkbruna trägolv, ljusljusgrå väggar.

Vilka bor du med?
Min man Austin och vår bebis Ivy!
Hur länge har du bott där?

Vilket ställe i huset är du mest nöjd med?
Hmm, kanske hörnet med skötbordet och Malm-byrån i sovrummet.. när det är städat vill säga Vardagsrummet kan nog stiga om dock så fort vi får in vår nya matta om ett par veckor! Sen älskar jag köksfönstret vid diskhon, men det har jag ju inte ”gjort” själv

Vilket ställe blundar du helst för?
Delen i köket där köksbordet är.. USCH vad det ser ut! För det första har vi inte ens ett riktigt köksbord, utan en liten ikeaskrivbordsskiva med ett par skrivbordsben som inte är fastskruvade, med stolar jag hittade vid en container utanför mitt jobb i OKC och en hemsk tvättmaskin och torktumlare precis intill.. jag LOVAR att ni ska få se! Även om jag skäms haha..

Vad gör du helst när du är hemma?
Sitter nog helst på soffan, md en kopp te och massa tända ljus och pillar med nåt på datorn!

Vad är det bästa med morgnarna?
Låter kanske lökigt, men att få ett leende från Ivy!

Vad är det värsta med morgnarna?
När Ivy vaknar aaalldeles för tidigt..

När brukar du vakna?
Brukar vara allt mellan 5-7:30! Fortfarande rätt oregelbundet.. Ivy är givetvis väckarklockan 🙂

Vad lagar du helst för mat för en hemmakväll?
Oj, jag tror vi helst gör nachos med massa ost på i ugnen och så tacos till det. Som en riktig svennebanan! Men det är gott, snabbt och enkelt!

Vad skrattar du mest åt hemma?
Alltsååå jag ber om ursäkt i förväg.. sluta läsa nu om ni är äckelmagade! Men det roligaste jag vet är när Ivy antingen har en bajsblöja eller försöker klämma ut något, och Austin ska kommentera det.. tyyyp ”yeah squeeze out that slimey honkin’ turd babygirl” eller ”you boiling up some steamy duke for us” och annat mycket grövre som jag inte vågar skriva här. Hahahah. Men jag viker mig av skratt! Förstår inte hur det kan vara lika roligt varje gång. Tror det är liksom att något så äckligt kan komma ut ur något så sött och oskyldigt

Vad gråter du mest över hemma?
När jag inte fått egentid på länge och har mycket att göra. Eller ja, mycket jag VILL göra.

Vilken är den största händelsen som hänt i ditt hem?
Att Ivy kommit såklart! Eller inte just här hemma, men att vi bodde här när hon föddes. Hennes första hem liksom, känns ändå lite stort!

Hur länge tänker du bo kvar?
Vi letar efter nytt redan nu, men dröjer nog till sen vår eller höst innan vi flyttar. Beror lite på om vi ska hyra igen eller köpa!

Ha en fin dag! PUSS!

  1. så kul att läsa! håller på att laga kyckling tortilla soppan du delade med dig av receptet till i skrivande stund! luktar redan ljuvligt ☺️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..