På mitt soffbord

Om det är något jag ändrar på ofta här hemma så är det vad jag har på soffbordet. Det är ett evigt mixtrande med böcker, tidningar, växter, blommor och ljusstakar.. Just nu har jag en hög böcker som jag tycker är fina. Tänkte visa er lite närmre vilka det är!

I botten har vi en klassisk Kinfolk-bok. Detta är Kinfolk Entrepreneur som vi fick av min lillebror i julklapp. På den ligger ett anteckningsblock som jag hittade på Whites Mercantile här i Nashville. Sedan har vi min bok som jag för om/åt Ivy, från Promptly Journals. Älskar den, man skriver ner saker ända från graviditeten tills barnet är 18 år. Så roligt! Sist men inte minst är det Fields of Green som min instagramkompis Margot har gjort. En ordpusselbok! Så grym!!

Gillar ändå den här högen tror jag! Vad tycker ni?

Klockan är nu över midnatt, sitter med en kopp te och tända ljus precis här där bilden ovan är tagen! Slötittar på basket, Oklahoma City – San Francisco. SJÄLVKLART är mitt hjärta med OKC Thunder, och de ser ut att vinna! Ivy har sovit SÅ bra ikväll, trots att hon fortfarande är sjuk. Känner mig nästan som en supermamma! Anledningen till att vi är uppe är att vi väntar på att våra, eller ja, Austins, två kompisar ska rulla in från Oklahoma City. De ska spela in i en studio imorgon för en låt Austin producerar. Själv tänkte jag ta med Ivy på växt-jakt imorgon! Har tre växter i huset just nu varav 0 är i vardagsrummet.. så vill ha något in hit.

Hoppas ni får en trevlig onsdag! Puss puss!

LOADING..