Nya mattan!

Idag kom ääääntligen vår matta som vi väntat på i över en månad. Det var ett låååååångt paket som stod utanför dörren, räckte ända upp i taket när jag tog in det. Vi röjde genast undan, dammsög och moppade hela vardagsrummet…

.. och så rullade vi ut den. Jaa… det var ju frågan.. var den verkligen THE matta?

Tre saker kändes fel. Den var otroligt STOR. Och det är klart, jag tänker hellre lite för stor än lite för liten matta. Fast den var liksom lite för stor för just detta rummet. Å andra sidan ska vi ju flytta detta året, så förhoppningsvis har vi ett större vardagsrum då så den inte ser lika liten ut.

Andra var att den kändes liksom lite för… bohemisk. Jag tyckte verkligen om den på bilderna, och mönstret i den passade bra med kuddarna jag har i soffan. Men liksom, det blev att det kändes lite FÖR bohemiskt. Hur fint det än kan vara så känner jag mig inte riktigt redo att gå all in på den stilen. Hellre en liten mix av bohemiskt och skandinaviskt!

Tredje och kanske största problemet var färgen. Den kändes väldigt.. brun. Fulbrun. Tyvärr. Hela tonen i mattan var dessutom mer röd än jag hade tänkt, och kändes HELT fel med allt annat. Särskilt med kuddar och grejer i soffan. Och kanske ännu mer särskilt med vårt golv.. haha! Jag tror att hade vi haft ett såntdär fint vitt trägolv hade den nog varit superfin!

Jag sa inte rätt ut direkt hur jag kände till Austin. Tänkte liksom att han skulle bli sur om vi skulle hålla på och skicka tillbaks den liksom, särskilt när han är en person som när det kommer till inredning ofta tänker ”good enough”. Och visst är den väl good enough, men jag visste nånstans där inne att jag kommer störa mig på denna mattan för all framtid. Och det märkte Austin på mig, så han frågade om jag verkligen tyckte om den.. det visade sig att han inte tyckte om den heller. Haha! Så vi kunde fatta ett snabbt beslut om att den fick åka tillbaks.

På tal om något HELT annat – JA jag är medveten om att vi inte har något i ena ramen.. haha! Men jag vet bara inte vad jag vill ha där i.. är SÅ HIMLA VELIG.

Så ja, det får nog bli en lite mer klassisk, fluffigare vit istället. Hur smart det nu är när man har barn… hmm.. Jaja, får väl bara bunkra upp med fläckborttagning så blir det säkert bra

Vad tycker ni egentligen? Var den en hiss eller diss?

  1. Jag tycker verkligen den va sjukt snyggt, speciellt med era kuddar och allt! Kanske svårt och se på bilderna, men ändå så gillade jag färgen på mattan mot de mörka golvet. Men om du tvekar med den och känner att du kanske kommer störa dig på mattan ett tag framöver, så va det rätt beslut och skicka tillbaka den. Jag känner samma, om jag har köpt en grej som jag är inte helt nöjd med, är det mycket bättre att lämna tillbaka den och köpa en annan! <33 kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..