Nytt i beautysamlingen

Som ni kanske minns hade jag som ett bonusnyårslöfte detta året att ta hand om min hy bättre och investera i bra hudvård. Kan ju säga att det verkar vara detta BONUSnyårslöfte jag hållt bäst hittills Men bättre än inget, eller hur!?

Idag fick jag hem två paket med dessa godingar i! Ett från Paula’s Choice, och ett från Soko Glam. Är det bara jag eller känner man sig fräschare och snyggare redan när man öppnar paketet eller köper produkten?

Från Paula’s Choice blev det deras hyllade 2% BHA liquid och en mask. Jag har testat två av deras andra kemiska peelingar, en 2% salicylsyra och en 1% BHA. Den förstnämnda tyckte jag gjorde min hy värre, men å andra sidan började jag med den samtidigt som jag gick ner med amningen ganska drastiskt och sedan dess har min hy varit heeeelt galen. SÅ dålig av alla hormoner! Har även börjat växa GALET mycket bebishår vid hårfästet, så trevligt Men iallafall så är jag inte helt säker på om hormonerna spökade lite för mycket eller om just den produkten inte var helt hundra för mig. 1% BHA som jag också provat tycker jag har varit bra, ville liksom testa den först för att se hur min hy reagerar på den innan jag kör 2%. Så jag ser fram emot att testa denna och hoppas jag gillar den, som alla andra verkar göra! Någon som testat deras 10%??

Min bästis Klara tipsade om denna tonern från Klaris, så den tänkte jag prova också. När jag ändå var i farten beställde jag även ett C-vitaminsserum från samma märke. Ska bli såååå spännande att se hur det funkar också! Någon annan som provat Klaris? Vad tycker ni?

Jag tänkte köra en liten hudvårdsspecial här om några veckor för att recensera alla produkerna och även visa andra produkter jag använder till min hudvårdsrutin! Vad tror ni om det? Jag är PEPP! Only good skin days ahead ⚡PUSS

  1. Jag valde mellan Paulas och Klairs, men har testat evuxiance innan och min hy gillade verkligen inte syra, så vågade inte testa Paulas BHA. Körde all in på klairs nu, köpte typ allt haha! Har bara testat någon vecka, men är nöjd so far, har både tonern och serumet=)

  2. Jag använder c-vitamin serumet och det är jättebra! Är sugen på att testa tonern också

  3. Så fint att ha det som ett mål♡ Verkligen viktigt att ta hand om sin hud.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..