Multitaska

INLÄGGET ÄR ETT ANNONSSAMARBETE MED CASEAPP

Här sitter jag och Ivy och myser och poserar, heeeelt naturligt Nja, men det är rätt gosigt de få stunderna hon går med på att bara ligga och titta. Men ja, två sekunder senare ligger hon på mage över datorn och är påväg med min telefon i munnen.. oops

Ivy brukar vara med mig i soffan eller på sängen när jag jobbar lite på dagarna, och på något sätt känns det såååå mycket roligare att svara på mail och planera och skicka fakturor när telefon och dator ser liksom sådär pinterest-vänliga ut. CaseApp har maaaassor med fina skal till telefoner, och skins till datorer! Jag körde på ett jättefint skal med en skissad blombukett på, helt klart mitt favoritskal jag haft hittills! Datorn fick sig ett litet lyft med ett marmoraktigt skin. Kul när det händer lite liksom!

Och om ni kära läsare vill klicka hem något ni också så kan ni använda koden ”THEAMANDA20” för 20% rabatt! Bra va!

Ikväll ska vi på födelsedagsmiddag för en kompis, och sen blir det nog lite fredagsmys hemma. Ha en superhelg allesammans! PUSS!

  1. Förstår varför du gillar dem, alla dina bilder ser ju så pinterest-iga ut, så förstår varför du vill att allt annat ska kännas lite fancy!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..