Mina nya ekologiska hudvårdsprodukter!

ANNONSSAMARBETE MED JOLIE BEAUTY

Ni kanske minns att jag pratade om att jag hade som bonusnyårslöfte detta året att på riktigt börja ta hand om min hy? Jag fick för två veckor sedan hem nya produkter från Jolie Beauty, och min samling är nu näst intill komplett! OCH att de här produkterna även är ekologiska är världens bonus för mig!

Jag hade inte hört talas om Jolie Beauty tidigare – men jag blev verkligen glatt överraskad när jag såg deras hemsida och sortiment. Det är som ett litet smultronställe i beautyvärlden, och de erbjuder som sagt endast ekologiska produkter. Och jag älskar att de har så många märken som gör så fina förpackningar! Ni ser ju. Jag blev såld på bland annat Mia Höytö’s krämer, älskar alla gulddetaljer. Ni vet, det känns ju liksom extra festligt när det ser snyggt ut på badrumshyllan Eller vem försöker jag lura – jag har dem givetvis framme i badrummet for the world (eller, ja, våra gäster) to see!

Min hy är torr/blandad och alla produkter som jag fick hem är anpassade efter den hudtypen.

Men let’s dive into the products! Först ut är denna tandblekning från Warpaint. Den innehåller endast fem (!!) ingredienser och är baserad på aktiv kol från kokosnöten. Man dippar bara en ren tandborste i pulvret och sen borstar man på! Det ser GALET ut, för man blir helt kolsvart i munnen men det känns SÅ bra att använda den! Inga starka medel som förstör emaljen eller värker ner i tandroten flera timmar efteråt.. Nä, utan denna är supersnäll mot tänderna och tar bort fläckar skonsamt. Jag har inte hunnit testa den så många gånger än men om ni vill kan jag återkomma med en djupare analys om någon månad!

Sedan fick jag ett läppglans från Kjaer Weis. Jag använder inte läppglans jätteofta men blev verkligen glatt överraskad av detta måste jag säga! Det är väldigt pigmenterat och har en väldigt fin korallfärg. Använde en läppenna under på hela läppen och sedan smetade jag på detta, kände mig superfräsch! Stort plus även för snygg och lyxig förpackning.

Sedan en av mina absoluta favoriter… denna MAGISKA kemiska peelingmask från Mádara. Ojojoj vad den är effektiv!! Den är full med AHA-syra och c-vitamin och den liksom känns så fort jag smörjer på den. Jag har haft den på i 10 minuter (vilket är maxtiden enligt anvisningarna) och min hy är på riktigt så mycket finare när jag använt den! Särskilt dagen efter. Jag kan se stor skillnad på mina porer, de är så mycket mindre, och hyn är klar och glansig och len och fin! Tror inte jag kommer klara mig utan denna nu framöver!

Sist men inte minst är dessa tre produkter: ansiktskräm från Patyka, och rengöring och serum från Mia Höytö. Alla dessa produkter luktar väldigt gott och är helt fantastiska! Ansiktskrämen går in väldigt bra i min hud och jag använder den både morgon och kväll. Serumet använder jag varje morgon innan ansiktskrämen och det känns verkligen att den går in i huden och jobbar och gottar sig! Känns liksom så göttigt att ha extra mjukgörande på sig hela dagen, särskilt eftersom jag brukar blanda ut ansiktskrämen med min foundation. Min absoluta favorit av dessa tre är rengöringen, den tar bort smink superbra (även för ögonen – svider ingenting!) och stramar inte åt eller torkar ut ansiktet över huvud taget. Tvärtom kan jag nästan gå utan någon kräm över och huden känns återfuktad! Har aldrig varit med om det innan!! Så denna kommer helt klart bli ett måste för en lååång tid framöver också.

All in all – är väldigt glatt överraskad av hur effektiva produkterna var. Jag tror jag hade lite förutfattade meningar att ekologiskt var lika med inte så effektivt – men jag hade verkligen fel.

OCH jag har givetvis en rabattkod till er som ger 15% rabatt på Jolie’s sortiment, och den är ”AMANDAXJOLIE”. (Rabatten gäller inte på Kjaer Weis, May Lindstrom Skin, Kypris, In Fiore, NUORI or Josh Rosebrook). Koden är giltig till 15 april så skynda fynda nu!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..