Produktiva dagar

Alltså hörrni – jag förstår inte vad det är men jag blir alltid så galet produktiv när Austin är borta! På ett helt galet sätt. Jag och Ivy har gått på långa tidiga morgonpromenader, vi har varit på sortergården, rensat ur bilen, städat huset, fixat i trädgården (!!? har inte gjort sedan vi flyttade in!!) varit och handlat lite nytt till vardagsrummet, träffat kompisar och varit på en workshop. Alltså, jag gör inte ens allt detta på en vecka i vanliga fall! 😱

Men, jag njuter av det och tar vara på denna plötsliga superproduktivitet! Har satt upp en ny spegel som ni ska få se snart, sedan ska jag fortsätta med en liten vardagsrumsmakeover tror jag.. får bli en liten överraskning till Austin när han kommer hem på torsdag! Men nu ska vi ut i det fina vädret och leka en stund. Tror vi tar med en liten badbalja ut så hon får balta med den lite.

Såhär gosig var Ivy imorse när vi var ute. Lilla snuttan! Älskar moccsen och den matchande napphållaren från Betón!

Hoppas ni haft en riktig toppentisdag i värmen!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..