Hurraaaaa!

Kära kära ni! VÄLKOMNA 🎉

Nu får jag ÄNTLIGEN dela med mig om vad jag hållt på i ett par månader. Här hittar ni nämligen mig numera – på mama! Är alldeles pirrig, glad, spänd och stolt! Ni som hängt med ett litet tag minns kanske att jag nämnde något kryptiskt i mitt nyårslöfteinlägg om att jag hade ett mål detta året, eller denna våren, men jag var liiiite för feg för att skriva ut vad det var innan jag hade nått dit… Well, här är vi nu – this is what I was talking about! 💫

Jag ska inte låtsas som om detta inte är en big deal för mig- för det är det sannerligen. Jag fick en sådan galen känsla förra hösten att om jag jobbar riktigt hårt för det, så kommer jag denna våren blogga på en tidning. Det lät helt tokigt och långt bort för mig just då, men jag visste nånstans att det var fullt möjligt. Och nu är jag här, och inte på vilken tidning som helst, utan på min absoluta favorit – MAMA! What!!! 

För er som kanske brukar slinka runt på denna hemsidan och undrar vad detta är för nytt ansikte: imorgon kommer ett inlägg där jag skriver lite mer om vem jag är, men sålänge kan ni läsa intervjun med mig HÄR. Eftersom jag bor i Nashville så blir det mycket om hur det är att vara mamma i USA – vad det är för skillnader, vad jag tycker är bra och vad jag tycker är mindre bra. Men ni kommer här även att hitta en hel del mode och stil, livsstil, gottig mat och en och annan vlogg! (Yes, den skall snart upptas igen efter några månaders uppehåll!)

Ett stort, ödmjukt och hejdundrandes TACK mama för att jag får vara en del av ert supergäng av mammor. Det här ska bli SÅ himlahimla roligt!!

Puss å välkomna!

  1. Hanna skriver:

    Åh vad kul att få fortsätta följa dig här!

  2. Så jäkla kul, du är grym och en inspiration för mig 😍👏🏻

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..