28 frågor om mig!

Jag utlovade ju ett litet inlägg med en presentation, så här kommer det, om än liiiite sent 🙊! Men eftersom jag tycker presentationer ofta kan bli ganska tråkiga, tänkte jag gör en liten lista med en härlig kompott frågor istället. Hoppas ni gillar!

Hur gammal är du om fem år? 32. (!!!!) Fast känns ändå helt okej. Har ingen smärre ålderskris än!

Din familj? Är gift med Austin som är två år yngre än mig, han är born and raised i Oklahoma och är musikproducent och låtskrivare. Vi gifte oss sommaren 2015 och fick förra hösten en liten bebis, Ivy, som nu är 8 månader gammal!

Vilka städer har du bott i? I kronologisk ordning: Jönköping (tills jag var 20) Kalmar, Stockholm, Santa Monica, Los Angeles, Oklahoma City, Nashville.

Godis, glass eller chips? GLASS. Fast allra helst en go kaka.

Lyssnar du på poddar? Jaaaaa nästan hela tiden! Mina favoriter är Veckans Bläcka, Josefin & Vanja, Säker Stil, Trettio Plus Trevar, Mamapodden, Tvillingpodden, Under Huden och Hannah Amanda Report.

Vad har du på din att-göra lista? Jobba med en översättning för ett företag, göra mat till Ivy och frysa in, skicka iväg ett paket och ta bilder i vårt hus till en fotograf så de kan planera fotograferingen vi ska göra här om några veckor!

Vilket är ditt favoritplagg i din garderob? Förmodligen mina svarta träskor om de räknas som ett plagg? De passar till allt!

Vad äter du till frukost? Oftast något ytterst oinspirerande i form av en rostmacka och te. Försöker göra smoothies några gånger i veckan dock!

Hur uppvaktar man dig? Man överraskar mig! Austin är INTE bra på det tyvärr. Jag har till och med en önskelista online där jag länkat till saker jag önskar mig, med storlekar, färger ALLT man kan tänkas behöva, så att jag inte alltid behöver säga exakt vad jag vill ha och därmed veta vad jag ska få i present när det är något. Ändå behövde han ringa och fråga om han hade valt rätt när han skulle köpa Mors Dag-present häromdagen.. Jaja, han är bra på annat!

Din absolut sämsta egenskap? Jag är fruktansvärt dålig på att svara på meddelanden. Oftast för att jag inte vet exakt vad jag ska svara och då blir det ofta att jag inte gör det alls..

Din bästa egenskap? Tror jag är ganska bra att se båda sidorna av ett mynt. Har ofta förståelse för hur andra tänker tror jag.

Vad läste du på högskolan? Detaljhandel och Service Management, aka handelsekonomi, på Linnéuniversitetet. Det jag fick ut av det var tre fina vänner, en rolig praktik på Ginas HK, och att jag fick dela min etta med en av mina bästisar under halva tiden!

Har du någon gång haft distansförhållande? Jo tack! 😅 Har nog aldrig bott i samma stad som någon av mina gamla pojkvänner, inklusive Austin.

Hur lång är du? 171 cm

Vad har du för låt på huvudet just nu?LANY – Super Far

Tre saker man inte vet om dig? 1. Jag pillar alltid ur den lilla ”navelsträngen” från äggulan när jag ska göra något med ägg för den äcklar mig SÅ mycket. 2. Tycker inte om sällskapsspel 3. Är rätt grym på att uppskatta tid!

Vem ringde du senast? Pappa

Vad ser du på Netflix just nu? The Office för typ… sjätte gången? Den serien blir ALDRIG tråkig! På HBO ser vi andra säsongen av Westworld, meeeen jag tycker den är lagom intressant..

Hur går du helst klädd? I neutrala färger, jeans, någon form utav klackar och en stor jacka eller kofta.

Morgon- eller kvällsmänniska? Både och. Kvällen är ju den enda tiden man får för sig själv numera, så jag brukar vilja/behöva (om jag har massa jobb att göra) dra ut på det även om jag är dödstrött… För att sedan väckas strax innan 6 av det lilla barnet! Who needs sleep anyway 🤪

Vad är ditt senaste inköp? En handdammsugare

Vad är det modigaste du gjort? Flytta till Los Angeles (Santa Monica) alldeles själv, utan att känna någon eller ha någonstans att bo. Men det gick ju jättebra! Hittade tre jättegulliga svenska tjejer som jag flyttade in hos redan andra dagen.

Vad gör du helst på en ledig dag? Det är mycket jag gärna gör på en ledig dag! Halva tiden är jag helst helt själv (typ ligger ute och solar, åker till ett café och jobbar lite, går på en springtur i parken) och halva tiden är jag med Austin och Ivy (går ut och äter eller går på en promenad). Jag tror ledigt för mig är att vara så mycket själv som jag känner för, och inte behöva ha ansvaret för det lilla barnet!

Har du någonsin åkt ambulans? Yes när jag födde Ivy.

Bästa med att bo i USA? Vädret och värmen, fri påfyllning på läsk alla restauranger och att väjningsplikt gäller när man ska svänga höger vid rödljus.

Sämsta med att bo i USA? Att man inte kan träffa familj och vänner när man vill.

Vad önskar du dig mest just nu? Ett nytt hus. Nästa vår ska vi köpa i Nashville!!!!!!

Vad ska du göra nu när du publicerat detta inlägget? Kissa 😝

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..