Picknickfrukost i trädgården

Just inkommen från en liten frukost i trädgården!

Klockan var strax efter 8:30, och det var redan 28 grader varmt.. pjuh! Satte oss i skuggan under ett stort träd och njöt av lite te och müsli.

Ivy älskar att pilla i gräset och dra upp blommor (och helst stoppa dem i munnen) så picknickar verkar vara ett vinnande koncept för de här päronen – smidig underhållning för barnet så vi kan äta någorlunda i frid!

Ivy har börjat sova så hiiiiimla bra det senaste. Förra veckan fick vi FEM hela nätter när hon sov mellan läggdags och 5-6.. Det är verkligen helt otroligt och underbart! Inatt var det en bajsblöja klockan 4 som spökade, men sedan gav hon oss en go sovmorgon till 7. Underbart.

Snotus fick smaka lite vattenmelon för första gången! Mycket spännande att upptäcka nya föremål.

En av mina senaste sommarklänningsinköp. Denna kommer från Forever21, verkar vara slut på hemsidan men ska se om jag kan hitta liknande och länka i ett inlägg. Tänkte även visa er min andra nya sommarklänning som jag tokälskar! Är SÅ redo för sommaren 🙌🏻 Men vem är inte det?

För er som undrar så är picknickmattan från Gathre. Vi har färgen ”Blanc” och storleken Midi – HÄR finns en länk om man vill kika in den. Denna storleken passar för två personer, eller fyra om man trängs.

Mattan är gjord i läder så den är supersmidig att torka av och passar perfekt till sommarens strandvisiter då den inte samlar på sig massa sand och gojs.

Vattenmelon – helt klart godkänt.

Hon har såååå mycket hår nu tycker jag, mot vad hon hade för bara några månader sedan. LOVE it. Läääängtar tills jag kan få sätta upp små golliga toffsar på ‘na!

Kommer även leva i de här moccsen mycket i sommar. Fick dem av fina Petra (Betón) i vintras, har använt dem en hel del inomhus under vintern men nu ska de tas med ut också. De är superfina till så mycket, typ en sommarklänning eller vida ankellånga byxor! Just denna färgen är slut men det finns så många andra fina färger i hennes webbshop.

En mycket bra start på denna dagen! Sista dagen med sol för vår del på ett tag, värmen håller i sig men det ska bli åskväder nu en vecka framåt. Men det blir mysigt också, då ska jag fokusera på att fixa till huset inför en fotografering vi ska göra här nästa vecka. Ska bli skoj!!

Hoppas ni har en superduperfin onsdag! Puss på er!

  1. Moa skriver:

    Men åh vilken härlig morgon! Och så fina bilder & så fin klänning! 💗

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..