Ivy’s första dopp och bästa bikinin!

Hej på er godingar!

Igår eftermiddag åkte vi till en liten sjö här strax utanför stan för att mysa lite. Trots packat med folk hittade vi en jättemysig plats under ett stort träd, precis vid vattnet. Jag såg SÅ tydligt skillnaden på amerikaner och svenskar.. det var massssssor med picknickbord längre upp närmre parkeringen, och det var smockfullt med folk vid varenda bord. De liksom åker inte till stranden för att sola och bada (som vi solnarkomaner till svenskar) utan att sitta och grilla, spela spel och dricka Dr Pepper… typ. Haha!

Vi däremot hade med picknickfilten och var ju glada att det var tomt vid vattenbrynet. Vi hade köpt med oss en jättemumsig pizza som vi smaskade i oss så fort vi kom dit. Ivy smakade med och tyckte det var jättegott! Haha

Älsklingar!

Sen gick vi ner i vattnet. Varmt och skönt, men väldigt stenigt och en del vågor från alla båtar som åkt förbi, så Ivy fick nöja sig med att jag höll henne så hon fick känna med fötterna, trots att hon helst av allt bara ville ner.

Att det alltid ska vara ett smärre krig att få på henne solhatt! Mössor och särskilt sådana man måste knyta under hakan är verkligen det VÄRSTA hon vet. Men med lite distraktion brukar det ändå gå okej..

Fick äntligen hem sommarens bikini! Beställde den för någon månad sedan från Urban Outfitters, och den var backordered tills nu. Var lite (väldigt) nervös över hur den skulle sitta på mig, överdelen kändes grön men var inte så säker på bikinitrosan.. Den är liksom den där typiska ”90-talsmodellen” som är högt skuren, och kände att det kan ju se lite galet ut.. plus att storleken alltid är svår tycker jag!

Men, till min STORA glädje satt den SÅ bra! Jag äääälskar den. Lagom hög underdel, och lagom högt skuren också tycker jag. Inte sådär överdrivet, men ändå så att spirorna liksom känns lite längre och snajdigare. Haha! Helt klart bästa bikiniköpet of my life.

HÄR är överdelen och HÄR är underdelen. Jag har storlek small på både över- och underdel om man funderar över hur den sitter!

Alltså, så skön dag. Jag hoppas vädret håller i sig i Sverige så vi får njuta av fler sådana här dagar i sommar!!

Ivy lekte med alla roliga saker vi hade packat med oss och tyckte även det var roligt att titta på alla andra barn som lekte i vattnet.

En extra bra sak med denna biknin: man får flasha sina härliga lår med bristningar och celluliter lite extra! 😜

Snotehjärtat ❣️

Ivy fyllde även 9 månader igår, och i nästa inlägg får ni en liten uppdatering på utvecklingsfronten för den som är intresserad. Och för den som inte är det så kan man istället bara få njuta av ett gäng goooolliga bilder 😜

Puss på er!

  1. Mormor skriver:

    Snygg bikini! Har också köpt en bikini idag…en illröd… storlek M… men din är finare…! Vi ses snart! Kärlek till dej, Ivy och Austin

    1. Tack mormor!! Det låter fint med en illröd! Tror din är minst lika fin. Ses snart, Puss!!!

  2. Alltid kul att läsa hur utvecklingen får framåt men framför allt dina/era tankar om det som ändras 🙂
    Jätte fina bilder från stranden

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..