Datenight!

Tuddeluuu.

Igårkväll kom våra vänner över för att sitta ”barnvakter” åt Ivy så jag och Austin kunde gå ut själva! Vi har aldrig lämnat henne till vänner tidigare utan bara familjen när vi varit hemma eller de varit här, och vi till och med lämnade innan hon hade somnat! Och vet ni vad… det gick BRA! 🙌🏻

Vi åkte till downtown, till Hotel Noelle som är ett nyöppnat hotell i stan, och deras takterass Rare Bird var mycket trevlig! Vi satte oss och spanade ut över staden och ovädret som sakta drog in lite längre bort. Myyyyys.

Det roliga var dock att vi insåg att vi typ inte har nåt att prata om?? Haha. Iallafall i början. Vi umgås ju typ hela dagarna ändå och man är ju inte jättesugen på att prata logistik såsom när vi behöver vara på flygplatsen nästa tisdag just en sånhär kväll när det bara är vi två.. Ha. Men det brukar alltid sluta med att vi pratar om drömmar och framtiden på våra dejter, och så slinker det såklart in ett och annat ”fy vad livet känns bra” och lovord till vår dotter 😝

Min fina man. Livet e himla bra måste jag ändå få säga!

Sedan åkte vi vidare till Butchertown Hall och delade på en huvudrätt och en god choklad- och jordnötspaj till efterrätt. Austin hade råkat dubbelboka sig JUST på vår datenight och skulle vara med på en musikvideoinspelning, men som tur var kunde de flytta bak det till senare så jag körde dit honom när vi var färdigätna vid 22 och jag åkte hem och bytte av våra vänner som passat en sovandes Ivy.

Nu om en vecka sitter vi på planet till Sverige! Sååå galet. Och underbart. Har typ aldrig sett fram emot något så mycket som denna sommaren! Önskar er en mysig kväll!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..