Midsommarprepp

Igår satt vi uppe seeeeent för att göra midsommarkransar, jag, mamma och min lillasyster Ebba. Eller Ebba orkade inte göra krans utan satt istället och letade hårfärger åt mig. Hon går frisörlinjen så jag ska vara lite provdocka 😝

Vi åkte först och plockade lite blommor i mormors fina trädgård. Hon och morfar har lagt ner så mycket kärlek i den och den är verkligen SÅ fantastisk.

Honungsrosen var så fin så jag plockade en del från den. Lite överblommad tyvärr men hittade några som fortfarande var fina. Tror vi knipsar lite av den och dekorerar tårtorna med för barnvälsignelsen som vi ska ha imorgon!

Sedan åkte vi hem och jag plockade lite från mamma och pappas trädgård också. De har precis uppdaterat altanten lite och det blev så mysigt!

Nu när jag inte varit hemma på sommaren på två år fick jag som en chock över hur otroligt ljust det är så sent på kvällen!! Helt galet juuuuu.

Ivy var vääääldigt svår att natta igårkväll, så jetlaggad. Och när hon väl var så trött att hon hade kunnat somna sittandes (dvs tokövertrött=jättesvårt att somna) så var det BARA jag som dög. Och just då, klockan 10 på kvällen så skulle vi binda kransarna eftersom vi inte hunnit tidigare under dagen. Så vi gjorde det mysigt i uterummet och kokade lite te, men såklart så fick jag spendera en halvtimme uppe i sovrummet och gunga Ivy till sömns.. vägrade somna, även fast hon låg med huvudet på min axel med ögonen stängda.. hon klamrade sig liksom krampaktigt fast vid mig så fort jag tog ett steg framåt, typ. Men sen så tillslut, vid halv elva, så kunde jag lägga ner henne och joina midsommerkranspartyt där nere!

Såhär blev min! En blandning av några köpta blommor, blommor från mormors och mammas o pappas trädgårdar. Tycker den blev ganska trevlig!

Vaknade morse efter 5 timmars sömn och kände mig pigg och glad! Går ju inte somna om när det är så ljust ute.. haha. Nu ska vi hoppa in i bilen och köra ner mot Ringsjön i Skåne där vi ska fira med släkt och vänner som vanligt. Ska bli superkul! Och särskilt att jag ska få träffa min morbrors barn (vänta.. KUSIN inser jag nu!??! hahahah) som är bara två månader yngre än Ivy! Hans fru Lucia är från Argentina så hennes familj kommer också, blir internationellt och härligt i år. Underbart!

GLAD MIDSOMMAR på er godingar! Puss!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..