Vår midsommar!

Alltså det är FULL RULLE denna helgen. Ingen vila ingen ro. Men det är kul! I fredags körde vi ner till Skåne, eller Ringsjön närmare bestämt, för att fira midsommar med släkt och vänner i vanlig ordning. Mycket trevligt!

Skåne visade sig från sin bästa sida, men eftersom det blåste så galet mycket så dukade vi upp bakom huset istället för vid sjön. Där var det lä och vi kunde sitta och äta i ro! Eller så mycket ro det nu blir när man äter med en bebis.. 🤪

Jag och min morbrors fru Lucia, och våra kiddos! Lucia och Hampus bor i London så vi ses inte så ofta, och det var första gången våra bebbar fick leka tillsammans. Goooolligt! Min lilla kusin liksom! Haha

Vi skulle bo där över natten, och vi fick bo nere i båthuset tillsammans med min familj och mormor. Ivy älskade att stå och titta ut över vattnet!

Tog med våra nya moccasiner från Betón. Så fina!

Mysmys

Här dukade vi upp innan regnet dök upp som från ingenstans senare på eftermiddagen. Men vi hann iallafall äta lunchen utomhus innan vi fick springa in med allt efter att vi dansat runt stången.

Mormor och min lilla snotis

Min lilla familj! Jag hade denna klänningen på vår bröllopsfest, tycker det är så onödigt att inte använda den och bara ha den hängandes hemma.. haha. Tyvärr vägrade Ivy ha kransen på sig, men jag hade inte räknat med annat..

Alltså hade helt klart kunnat flytta in i detta lilla huset! Så mysigt.

Vi hade det som sagt supertrevligt, åt en helrökt griseknoe som familjen vi var hos hade slaktat själva till middag, SÅ mumsigt. Sen lite jordgubbstårta innan det var dags att sova för vår/Ivy’s del.

Vi packade ihop oss tidigt morgonen igår för att köra hem igen. Vi hade MYCKET att stå i hemma, om man säger så! Idag vankas det nämligen barnvälsignelse hemma för Ivy, vi blir över 50 pers hemma hos mina föräldrar. Gaaaalet. Nästan lika mycket som på studenten som firades här tillsammans med min bästa kompis för 9 år sedan..

Så nu måste jag återgå till arbetet, så hörs vi när detta kalajset är över! PUSS!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..