Framme i drömhuset

Idag började jag, pappa, Ebba och Austin dagen med att åka till gymmet! Och det var… SÅ tråkigt. Haha! Sedan åkte vi hem och packade, och sedan på eftermiddagen körde vi mot västkusten.

Landade vid det här drööööömhuset strax efter 18. Min mammas pappa hyr det tillsammans med sin familj som flugit hit från Thailand, och så kommer och går resten av familjen nu den kommande veckan. Så härligt ska det bli! Vi var först på plats, imorgon kommer några till och på lördag tror jag att vi är alla här. Fullt ös medvetslös, men – HÄRLIGT ska det bli.

Huset ligger preciiiiis vid vattnet på klipporna. Det är så hiiiimmelens drömmigt.

Alltså, ni ser!

En fördel med att ha bebis är ju att man får specialbehandling, så vi fick det fina rummet – som även är det enda dubbelrummet i huvudhuset. Haha! Så alla andra får dela på enkelrum.. Dessutom har vi en drömmig havsutsikt att vakna upp till, jag klagar INTE.

Ja ni ser! 👌🏼

Såhär ser det ut utanför vår sovrumsdörr.

Snote älskar detta väldigt icke-bebisvänliga huset! Huset står ju på klippor och ”huvudaltanen” har liksom inte något staket heller. Oops! Barnpassande deluxe blir det..

Älsklingennnn!

Jag hade gärna flyttat in. Alltså, det är väl ändå drömmen känner jag. Eller ja det ÄR det. Att någon gång köpa ett sånthär hus. Någon annan som har det som dröm/mål?

Killarna tog sig ett litet dopp innan middagen. Austin var myyyycket skeptisk till att hoppa i det iskalla vattnet.. haha. Men jag tror jag ska försöka mig på ett dopp imorgon kanske.. KANSKE.

Mysbebisen som gärna hade hoppat ner för klipporna rakt ner i plurret 😬

Nu är klockan strax efter halv elva och vi har ätit färdigt middagen.. och det är fortfarande ljuuuuust! Ja ni förstår, detta är SÅ mysigt.

Om en liten stund ska vi krypa ner i vår mysiga säng och sova gott. Perfekt start på semestern på semestern! 😊

  1. Din mammas pappa= morfar, eller? 😆

    Så härligt ni verkar haft det. Gillar din blogg så mycket, en av några jag följer slaviskt!

    Har själv en tjej på 11 månader och det där med matstrejk har vi också kämpat med tidigare.. har du hört uttrycket Food before one is just for fun? Så tänkte jag då endast ersättning och fruktpureer dög.. det är absolut inget att oroa sig över, men klart man blir stressad. Tror inte barn medvetet svälter sig, så att säga. Lycka till iallafall, det kommer vända!

    1. Hahahh 😂 alltså väldigt invecklade släktförhållanden så jag har en annan morfar, men ja, tekniskt sett morfar! 😅 Men åååå vad glad jag blir!! TACK!! Och så bra uttryck, det hade jag inte hört innan! Men supersant ju, och skönt att inte ta det så döseriöst på att de ska få i sig ”riktig” mat så tidigt när det finns alternativ, om det nu blir såhär. Tusen tack för peppen!!

  2. Moa skriver:

    Så fint hus och läge! Älskar Ivy’s body!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..