Österlen dag 1 och 2

Hallooooo på er!

I lördags förmiddag kom vi fram till Österlen efter en sådär rolig bilfärd med en galen bebis. Hon sov en bra bit av vägen men all tid hon var vaken var liksom bara kaos. När vi hade 40 minuter kvar fick vi stanna och ta en paus, försöka få i henne lite mat (vilket såklart inte gick med vår matvägrande bebis) och lugna ner henne.

Kom sedan fram till detta drömhuset vi ska spendera den kommande veckan i. Det är mammas och pappas kompisar som så snällt lånar ut det till oss medan de är iväg på semester! Det är SÅ drömmigt, så det gör nästan inget om det skulle regna hela veckan.. haha. Vi kan stanna här.

När vi installerat oss i huset så åkte vi till Olof Viktors och åt suuuuperdupersmarriga mackor. Många fina instagramvänliga hörn på detta ställe.

Älskade detta stället, så god mat och så mysigt (och sååå många platser att sitta och äta på!), men det enda var väl att barnstolarna (som vi hittade iallafall) inte var särskilt bebisvänliga. Hade liksom ingenting mellan benen, så ungen hade farit rätt i marken om hon sträckt på sig och bökat liksom. Så det blev att försöka slänga i sig maten med galen bebis i knät, och sedan gå runt och titta på allt spännande på innegården.

En bild från köket i huset. Älskar det lååååga taket, det fina bordet, det snygga stengolvet, köksbänken i sten, den fina spisen…

Och detta drömmiga vardagsrumsgolv! Nu vill jag ha klinkers i mitt hus också.

Och min drömsink. Tror att när jag har en sånhär farmhouse sink kommer livet kännas komplett. Typ 😝

Och här får ni en liten bild från igår söndag! Vi var på stranden och åkte till Kåseberga för lite fish n chips och gick upp till Ales Stenar för att kika lite. Myyyys.

Sen igårkväll anlände Ellen och Tillan och deras familjer som vi ska spendera veckan här med, och nu kommer snart Klara, Jon och Bruno också. Börjar med att åka till stranden och sen är det vi som har matdagen idag, så det står pulled pork och s’mores på menyn ikväll. Super American 🇺🇸

Puss på er och hoppas ni får en mysig dag!

  1. C skriver:

    Härligt! Vi har sommarhus på Österlen och är här nu 🙂 Var på Österlen ligger det vackra huset ni bor i?
    Njut av vindarna och dofterna!

  2. Visst är det fint?! Hoppas ni får en fin vecka i huset och på Österlen. Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..