Middag på Örum 119

Godafton!

Ikväll åkte vi hela gänget för att äta middag på Örum 119. Har läst så mycket om detta ställe så vi var så taggade på att få se hur det var!

Mycket mycket vackert ställe! Perfekt bakgård där man kan sitta och äta så kidsen kan springa omkring lite. Nu hade vi lyckats pricka in när det var väääldigt lugnt där, hade kanske inte varit lika smidigt om det varit proppfullt med människor.

En av mina bästisar Tillan och hennes Juni. Älskar hennes Ganniklänning! Ska nog låna den någon dag..

Kiddosarna underhöll sig med att pilla med blommorna och i gruset medan vi väntade på maten. Perfekt.

Nu var det som sagt lugnt just denna afton (klockan 18 en onsdag) och det tog ungefär 15-20 minuter innan vi fick maten. Inte så farligt, men kan tänka mig att det tar längre om det är mer folk liksom! So be prepared!

Vi satte oss i växthuset och åt, det var gaaalet varmt när solen låg på men kan tänka mig att det är superhärligt att sitta där en mulen eller regnig dag! Här får ni en ganska typisk bild på ett halvkomplett sällskap som äter, because.. BARN 🤪 Käre tid. Varför njöt man inte mer av middagar INNAN man hade ungar?

Om det var tumme upp för miljön på detta stället blir mitt minus att det bara fanns två barnstolar som vi dessutom fick ”leta upp själva”.. haha. Så jag satte Ivy i knät, satte igång Babblarna och så fick hon mumsa på lite pizza – win win!

Min snygga bästis Klara

Bästisbebisar! Som inte är bebisar längre 😱

När vi mumsat i oss pizzorna (som var goda såklart, men i ärlighetens namn, inget HELT galet mot andra ”lyxpizzor” tycker jag!) åkte vi hem igen och la alla små trötta barn.

Nu ska jag baka lite bröd som ska kalljäsa över natten, sen ska jag också sova. Ivy har sovit SÅ fantastiskt bra ända sedan vi kom hem till Sverige – förutom här på Österlen. Det vände från superbra till superdåligt på en natt och har varit så sedan i lördags nu. Oh well, det är väl en fas kanske. Håller tummarna att det blir bättre inatt och att hon inte sover så oroligt!

Godnatt på er!

  1. Tove skriver:

    Än en gång! Ivy och Hedda kör liksom samma race. För bara någon natt sedan började hon också strula på natten! Sätter sig upp, kryper runt som en dåre utan att egentligen ens vara vaken tror jag 🙄 Är säkert mycket som händer i deras kroppar just nu 😅

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..