Semesterupdate

Efter några mulna och tråkiga dagar så har det äntligen spruckit upp och blivit fint väder! De här bilderna är från i förrgår när vi inte trodde det skulle bli mycket bättre, så jag, Austin och Ivy tvingade ner oss till stranden mest bara för att. Ha!

Men idag har vi varit där hela gänget på 13 pers, så skönt. Eller ja, så skönt det nu kan bli när det är fem småkiddos med 🤪😬

Igårkväll var killarna ute och vi var hemma med barnen, och ikväll är det omvänt så jag ska ut med mina bästisar och äta. Ska bli så mysigt! Blir nog att vi åker ner till Ystad, eller kanske Simrishamn. Återstår att se! Om ni har tips på härliga restauranger så lämna gärna en kommentar!!

Ha en fiiiin kväll! Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..