Ny sommartradition: familjebilder

Helluuuu!

Någon vecka innan vi satte oss på planet hem till Nashville igen mötte vi upp Anna i Tändsticksområdet i Jönköping för att få lite fina familjebilder. Anna och jag har följt varann på Instagram ett bra tag, så det var så roligt att äntligen få träffas i verkligheten! Så skoj när man får vänner genom sociala medier, som man dessutom vuxit upp i samma stad som. Dessutom har vi gått på samma gymnasieskola samtidigt kom vi fram till, så galet!

Men vi sågs iallafall denna vackra torsdagskväll, kanske lite för sent för Ivy som var var lagom trött och småbökig och bara ville vara på marken och krypa runt och inte alls gosa i famnen på sina föräldrar. Men Anna lyckades ändå fånga så många fina bilder och vi kunde på riktigt inte bli mer nöjda med resultatet! Nedan följer en liten bildbomb.

Alltså, gåstilen. 😅

Detta är nog en av mina absoluta favoritbilder. Förutom att jag och Austin håller handen (är det bara vi som aaaaaldrig gör det egentligen?) så är den så typisk vår familj. Jag gosar in mig i Ivy, som i sin tur bara vill ner på marken och upptäcka världen, och Austin.. ehh, ja.. tittar på 🤪

Som jag nämnt tidigare lärde hon sig att klappa händerna i sommar, så nu gör hon det så fort hon får chansen (eller kommer ihåg att hon kan.. haha)

Lilla gosan 💗

Alltså, Ä L S K A R hennes glada lilla ansikte! Hur mycket kan man älska en liten människa egentligen!? Så goooood är hon, min lilla skrutt.

En annan favorit, har aldrig varit ett superfan av svartvita bilder men de här är verkligen speciella! Finns en stoooor risk att jag förstorar någon av dem och sätter upp någonstans i vårt lilla hem. Återkommer om hur det blir!

Little miss tall legs ❤️

Gosan!

Vi är så galet glada att vi gjorde detta och det finns en stooor risk att det här får bli en ny tradition när vi kommer hem på somrarna. Visst att vi tar himla mycket bilder på varann och framför allt Ivy – men att ha professionella bilder på oss alla tre att se tillbaks på är något helt annat. Jag älskar verkligen Annas stil och hur hon tar fram det bästa ur både oss och omgivningen, och så ÄLSKAR jag hur hon redigerar bilderna! Så varma, mjuka och vackra, tycker jag.

Så nästa år får väl Ivy springa runt med sina långa ben och vi får följa efter, och det ska bli kul att se hur bilderna skiljer sig från detta året. Och sen om några (tydligen sju, enligt Austin) år så kanske vi drar runt på en till liten goding, who knows 😅

Är ni i Jönköpingstrakten och vill ha bilder på era kiddos, era preggomagar, er själva eller varför inte era bröllop, kontakta Anna och hojta till hos mig – jag har nämligen TVÅ presentkort att dela ut till den som vill ha en fotografering med henne de närmsta 6 månaderna ❤️ Let me know! Och glöm inte följa Anna på Instagram, HÄR och HÄR.

Har ni tagit några familjebilder i sommar? Eller någon som rent av har det som en årlig tradition?

 1. Lina skriver:

  Åh vilka fina bilder! Jag skulle så gärna göra en fotografering med min lilla familj. Vi fick en liten pojke på juldagen 2017, och även fast telefonen svämmar över med bilder på den lille så saknar man ju lite snyggare bilder på allihopa! Att det är i fina Jönköping gör ju inte saken sämre! Vi bor en timme därifrån och brukar åka in till stan så fort vi har anledning, så fint där 🙂

 2. Ava skriver:

  Wow vilka underbara fina bilder. Tändsticksområdet har en speciell plats hos mig då jag o mama brukade alltid gå dit på loppis på lördagar när jag var liten Gamla goda tiden. Jag skulle gärna vilja få ett presentkort då det är dags att ta familjebilder på mina tre barn.

  Tack för en super härlig blogg

 3. Lo skriver:

  Jättefina bilder! Hade varit himla kul att vinna ett presentkort, bor strax utanför Jkpg. Tror knappt det finns ett enda foto med hela familjen samlad, mamma, pappa, storebror och lillasyster. känns typ omöjligt att fånga alla samtidigt på en och samma bild 😅

 4. Lite nyfiken. ☺️ Vad står det på Austins tatuering?

 5. Frida skriver:

  Åh så fina bilder! Vi har länge pratat om att ta kort på vår lilla familj men har inte blivit av! Hade varit jätte kul om vi vunnit ett av presentkorten 🙂 bor en timme ifrån jkpg.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..