Ni bloggisläsare har gjort det igen!

Ja, ni har sannerligen gjort det igen!

Kära kära finaste bloggisläsare! Ni ANAR inte hur glad jag blir för era kommentarer och era klick på det lilla hjärtat under mina inlägg. All fin respons ni alltid ger mig när jag öppnar upp mitt lilla mammahjärta här på bloggen. Det låter så himla klyschigt, men det är verkligen PÅ RIKTIGT det som motiverar mig mest till att fortsätta dela med mig av mina tankar och känslor såhär på the internetz.

En stor, stor JÄTTEkram på er, helt enkelt.

Den här glada mamman vill även tillägga att hon precis köpt flygbiljetter hem till Sverige igen i November! Då är det jag och Ivy som ska åka själva, KÄRE VÄRLD vad jag bävar inför detta. Men vi ska väl förhoppningsvis överleva varandra.

Img 2058.jpg

Såhär såg jag ut i fredags förra veckan, alldeles för varmt klädd för denna sjuka värmen. Men jag var så sugen på kofta och höst liksom – så jag valde hellre att lida lite. Mycket.

Koftan är från förra vintern tyvärr, H&M. Många på Instagram som verkade sugna på den. Kommer säkert poppa upp fler liknande nu de kommande månaderna så håll utkik! Magväskan är ny från Mango, skorna är ett par äldre Acne och jeansshortsen är också ett gammalt reafynd.

Återigen – TACK för att ni ger mig så mycket tillbaks! Ni är helt klart bäst!

Önskar er en toppentisdag!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..