Förortsdrömmar och en sjukt choknyhet från min man

Finaste, finaste ni!

Vill bara börja med att tacka för alla kommentarer de senaste dagarna på mina inlägg. Tack för att ni delar med er så mycket! Känns som vi verkligen är många som inte älskat den där bebistiden, och att det är HELT okej. Stor kram på er hela bunten, ni betyder verkligen så mycket!

Igår gick vi först på en långpromenad på morgonen, vi timade in Ivys första nap och hon sov hela timmen vi gick. Sedan åkte vi hem och fixade och donade lite hemma, och efter att barnet pillat i sig lite broccoli till lunch åkte vi till Franklin för att spendera några timmar där. Franklin är som en slags förort till Nashville, en himlans fin sådan. Jag håller ju tummarna att det är där vi hamnar när vi köper hus till våren, men vi får se!

Stannade till på nyöppnade (tror jag!?) Hogwood BBQ. Var så sugen på det efter att inte ätit det på hela sommaren. Är även sjukt sugen på Burger Up som gör bästa hamburgarna, men det får bli en annan dag.

Vi delade på en brisket-bricka, och jag tog som vanligt coleslaw till. Denna var en väldigt lyxig sådan med grön- och rödkål i, förmodligen den godaste jag nånsin ätit! SLURP sa det, med andra ord.

Och barnet pillade i sig lite kex.

Under lunchen kom vi in på något mat-relaterat samtalsämne, och jag frågade honom vad i hela friden han åt innan vi flyttade ihop (Austin lagar nämligen ALDRIG mat, han vet inte hur man gör. Måste läsa på förpackningen hur man ska koka pastan-nivån, är det liksom). Till svar fick jag, som om det var det mest självklara i världen:

– Frozen food or takeout?

Eh. Ja. Det är en sådan jag är gift med alltså. En riktig, sann Amerikan. Han hade PÅ RIKTIGTTTTTTT aldrig lagat mat innan vi träffades. Har ÄNNU aldrig lagat mat. Nä, det har varit frysmat och äta ute till frukost, lunch och middag under de fyra åren mellan att han flyttade hemifrån fram tills jag kom in och styrde upp kosten. Käre. Tid.

Efter den chocken åkte vi vidare till Downtown Franklin för att ta en liten promenad. Först stannade vi på Kilwins för att köpa ett kola- och chokladdoppat äpple.

Efterrättspaus i hettan

MUMS.

Gick sedan en liten promenad bland husen i downtown. Det är verkligen så mysigt där, ligger så himla mysiga hus mitt i stan. Och så är det så lugnt. Nu är husen i downtown givetvis sviiiiindyra, men av någon anledning älskar vi alltid att gå runt och drömma oss bort lite!

Outfit (innehåller annonslänkar): tisha och shorts – Gina Tricot, magväska – Mango, skor – Asos.

Och jag hittade mitt DRÖMHUS. Typ iallafall. ÄLSKAR verandan!!!!? Mysfaktor 8000.

Men ganska så snart blev det alldeles för svettigt att promenera runt, så vi hoppade in i bilen och körde de 25 minuterna hem igen. Men vi hade iallafall en trevlig eftermiddag med lila familjen!

Och ni – snälla kom fram alla som bor med en partner som aldrig heller har lagat mat 🙈 Eller ÄR jag ensam i detta??

 1. Emelie skriver:

  Min älskade sambo är utbildad kock! Han är grym på smaker och det är (nästan) alltid lika kul när han experimenterar med nya kombinationer. Men! Han kan ändå inte koka ägg eller potatis, logiken där?!
  Oh well🤷🏼‍♀️
  PS. Tack för en fantastisk blogg, så skönt att kunna känna sig i dina tankar och känslor! DS.

 2. Helena skriver:

  Här är JAG den som aldrig lagat mat!! Ja, innan barnen kom alltså, o hade det inte varit för dem hade jag helt klart fortfarande ätit oboy o smörgåsar till frukost o middag samt take out till lunch. Hatar verkligen att laga mat o lämnar så ofta jag kan över det till min man.

 3. Moa skriver:

  Jag är den här hemma som ALDRIG lagar mat. Nu har jag lagat mat, men är jag själv hemma så blir det frysmat 🙈😂

 4. Sofia skriver:

  Jag tror det har jätte mycket att göra med intresse också. Både jag och min man har sen tidig ålder varit med i köket med våra föräldrar (främst våra mammor) och lagat mat och bakat.
  Han är super duktig på att laga bröd (något jag inte är bra på), jag är den som alltid bakar (har en bakblogg – http://www.sofiabakar.wordpress.com)
  nästan alltid den som lagar maten men det beror mest på att jag är hemma med vår dotter medan han jobbar. På helgerna delar vi en del men det beror på vem som håller på med vad 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..