Apptips, alternativa karriärvägar och min värsta känsla 😱

Hallå på er i stugorna!

Tänkte att vi kör en liten lista såhär för att komma igång med veckan. Det är en liten sammansättning av olika listor jag läst det senaste, och lite påhittat själv som tänkte kunde vara spännande att läsa! Hoppas ni gillar!

2

 1. Hur gammal är du?
  27, blir 28 i November. Tycker det är härligt att vara i denna åldern, har inte alls nån åldersnoja!
 2. Vilken var den senaste filmen du såg?
  Vi såg Friends With Kids igårkväll. Med tanke på en fantastisk lineup på skådisar förväntade vi oss inget annat än succé, men efter halva filmen (när Megan Fox kom in) så bara vände den och blev jättedålig och lökig som alla andra romcoms.
 3. Om du fick bo någon annanstans, vart skulle det vara?
  Sverige såklart! 😁 Skulle kunna tänka mig Pasadena också, vet inte varför men jag älskar den lilla förorten till LA.
  Img 2309 1.jpg
 4. Vilken är din huvudsysselsättning om 5 år?
  Förhoppningsvis bloggare och influencer som nu!
 5. Vart är ditt drömresemål?
  Har inte jättehöga ambitioner vad gäller resor, men skulle väldigt gärna resa mer i USA. Vill se New York, PNW, Utah (av någon anledning!?), och Marfa i Texas. Hoppas även kunna göra lite mer resor i Europa framöver, ner till Spanien och Italien.
 6. Vad drömmer du om just nu?
  Nytt huuuus. Letar hela tiden, men till våren hoppas vi köpa här i Nashville! 🙌🏻

  7520687760 img 0947.jpg

 7. Vilken pryl gör ditt liv enklare just nu?
  Alltså jag säger bara: POP SOCKET. Bästa spenderade 100 kronorna på länge. Jag kan hålla den mellan tummen och pekfingret på ratten när jag kör om jag behöver gps, mellan pek- och långfingret när jag kör barnvagnen om Ivy behöver YouTube-underhållning, kan stå på bordet som en skärm, och så gör den ju att det är tusen gånger mindre chans att tappa telefonen i allmänhet. Inte särskilt snygg (eller praktisk om man vill att mobilen ska kunna ligga platt) – men SJUKT bra påhitt!
 8. Vad får dig att gråta?
  Stress och otillräcklighet. #mammaliv

  5

 9. Vad är du mest/minst nöjd med ditt utseende?
  Minst: babyhåret och den evigt putande degmagen #mammaliv
  Mest: mina ben kanske?
 10. Vilken är den värsta känslan?
  VARGTIMMEN! Det är sååå obehagligt att känna att man gjort eller sagt nåt sådär halvkonstigt som man sen har ångest över.
 11. Vad måste alltid finnas i kylskåpet?
  Mjölk (måste ha 1/4 mjölk i teet), ägg och smör.
 12. Är du nöjd med din vardag? Varför inte/varför?
  Jaaaa. Jag trivs så bra med livet just nu, även om jag gärna hade kommit igång och jobbat (lite mer fokuserat och mindre sporadiskt) ganska snart. Tror inte 100% stay at home mom-livet är något för mig, men vill kunna jobba hemifrån – och det gör jag ju. Men jag känner mig så lycklig att vi skapat oss en vardag där vi är tillsammans hela familjen den mesta av tiden. Vi har det verkligen SÅ bra!

  6

 13. Vilken app kan du inte leva utan?
  Eeeeh, alla de här 👆🏼YouTube för akut barnunderhållning, Yelp för tips på brunchställen, frisörer, nagelsalonger och annat, Weather Channel för att se stormradar och luftfuktighet, Podcasts för när jag lagar mat och städar, Shoppingmappen för, ja, you know 🤑.. Redigerar alla mina bilder i LR, planerar instaflödet i Preview, min träningsapp och bloggapparna..
 14. Om du skulle ha ett annat yrke, vad skulle du vilja göra då?
  Jag tänkte häromdagen att det hade varit SÅ kul att vara dansare!?!? Eller artist?? Hahahah.
 15. Bästa konserten du varit på?
  Utan tvekan faktiskt M83 i Oklahoma City för typ 2-3 år sedan. Det var magiiiii från början till slut.

  Image result for leslie knope quotes

 16. Favoritserien?
  The Office (US) och Parks and Recreation. Vet inte hur många gånger vi sett om båda de serierna, förmoooodligen 7-8-9 gånger.. FINNS INGA BÄTTRE! Älskar att de är så lika varandra också.
 17. Har du hållt dina nyårslöften?
  Ja men helt okej!! Har varit bra på att inte äta socker under veckorna faktiskt, och köper aldrig hem Coca Cola längre. Är faktiskt superstolt över det! Har även hållt i det här med min hudvårdsrutin vilket är supernice. Kommentera om ni hade velat läsa ett inlägg om hur min rutin ser ut!
 18. Är du blyg?
  Haha njae, kanske var när jag var yngre – men jag är verkligen inte outgoing. Är en typisk introvert som helst alltid stannar hemma och får panik bara av tanken på *mingel*.

  3

 19. Har 2018 varit ett bra år hittills?
  Överlag ja, men både min morfar och gammelmormor gick bort med knappt tre månaders mellanrum denna sommaren 💔 Så egentligen inte särskilt bra, men försöker fokusera på det härliga istället! Som min gammelmorfar alltid sa ”De döa e döa, ägna dig åt de som lever istället” 💛 Rätt klokt ändå.
 20. Vad ska du göra härnäst?
  Äta några till skedar B&J Phish food, sedan slänga in mig och Ivy i bilen och åka till posten och lämna inbjudningarna till hennes kalas… som är på söndag… 😬 tur att alla redan är inbjudna #mammaliv
 1. Salla skriver:

  Rolig inlägg!
  O jag skulle gärna höra mer om din hudvårds rutin, är nyfiken om vilka produkter du tycker om. Så gärna hur din rutin ser ut.

  1. Så kul att du vill ha det!! Det kommer ett inlägg med min skönhetsrutin snart! 😀

 2. Ellen skriver:

  Superbra inlägg! Tycker det är SÅ kul när bloggare svarar på listor lite då & då! + Hade gärna velat veta hur din hudvårdsrutin ser ut – tell us please! 🌸✨

  1. Åh så roligt att höra! Ska försöka göra det lite oftare, jag tycker ju också det är superroligt att läsa av någon anledning. Haha! Och sjääälvklart ska jag göra ett inlägg på det! 😀 Håll utkik de närmsta veckorna! Kram!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..