Hur vardagen EGENTLIGEN ser ut

Jag börjar känna mig sååå lökig, men alltså… NI ÄR SÅ UNDERBARA! Det är verkligen SÅ kul att blogga när man har så himla fina läsare. Vet inte hur många gånger den senaste tiden jag har sagt till Austin hur glad jag blir när jag får så mycket fin respons på mina inlägg. Ni är GULD!

Och det är oftast på lite *djupare* inlägg som responsen kommer, men till min förvånan (?) så kom det ju in en hel del tips nu på vad ni vill läsa mer om i bloggen. SÅ kul! Den gemensamma nämnaren verkar vara vardags- och tipsinlägg. En bild i timmen, min hudvårdsrutin, livet i USA, kulturkrockar och klädtips! Och mycket annat såklart. Varenda förslag och idé är uppskrivet nu på en lista som skall checkas av inom den närmsta tiden tänkte jag 💫 Så kul!

Hittade de här två bilderna på min kamera, på tal om det oredigerade vardagslivet 🙈 Jag tror inte jag behöver beskriva dem mycket mer än att det är oftast såhär det faktiskt ser ut hemma.. HA. Inte så instagramvänligt som man kan tro. Men det är det jag har bloggen till, min instagram ska få vara finputsad – just how I like it! Tur att det finns olika kanaler för olika purposes, så att säga 😁

Vi hörs snart igen gullisar! PUSS

  1. Hanna skriver:

    Hej fina du! Missade att kommentera på förra inlägget så hoppas det är okej att tipsa/önska ämnen här. Jag är en 25-årig förstagångs-gravid med fransk man och kan relatera så mycket till dig och det du skriver. Vill såklart läsa om allt det du sammanfattar här ovan och lite särskilt nyfiken på kulturkrocks-biten. Jag skulle också jättegärna läsa om dina tips till en som jag, som väntar bebis för första gången. Vad hade du själv behövt läsa som gravid? Tycker känslorna går mycket upp och ner, blandad lycka/spänning med oro och rädsla över att inte räcka till och vara en ”bra” förälder. Behöver lite pepp och tips 😂 utsäkta för en lite rörig kommentar. Stora kramar och tack för en toppenblogg 😍😍

    1. Heeej! Nämen vad kul, så spännande med en liten svens-fransk bebbe! <3 Tusen tack för tips!! Ska bli mer kulturkrocksinlägg och tips och råd till blivande förstagångsmammor! Taaack för dina snälla ord, blir SÅ glad! KRAM!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..