Kalasprep

Sen update idag, sorryyyyy! Vi är i fullt sjå att förbereda för söndagens ettårskalas här hemma. Kör på smidighet framför snygghet och köpte papptallrikar. Glad att jag iallafall hittade rätt fina!

Vi kommer bara ha lite fika och tårta, och tänkte att eftersom det kommer vara mestadels amerikaner som kommer så kan det väl vara bra att skriva vad allt är för något. Hittade lite gulliga placeringskort som får agera skyltar, perfekt! Ska bara hitta några käcka hållare till dem med.

Denna skylten beställde jag från Etsy i våras och vi hade den på namnfesten (som det för övrigt kommer ett inlägg om snart, hade HELT glömt bort att blogga om det!!). Tycker den är så fin och är nog nåt vi kommer spara ett tag framöver till framtida födelsedagskalas 🙂 Vi beställde härifrån, och tog storlek 4 inches som jag tycker blev rätt lagom. Hade kunnat vara lite större!

När vi ändå verkar vara inne på supergulltema så får väl Ivy också ha någon av dessa supergullklänningar. Inte säker på vilken dock, säg vilken ni gillar bäst!

Nu rullar strax Austins familj in, vi ska väl säkert äta något gott och flötigt ikväll 😛 Ska bli kul att ha dem här några dagar.

Puss på er!

  1. malin skriver:

    Hej! vart kommer de tjusiga klänningarna ifrån???

    1. Hej! De är alla några månader till ett år gamla, men fr.v. är det Gap (Babyshop), Zara, och How to Kiss a Frog! 🙂

  2. Ewa skriver:

    Den rosa klänningen tycker jag att Ivy ska ha : ) Supersöt (det var iofs alla tre) Fina grejer du hittade till kalaset också.

    1. Tack!! Jag lutar lite åt den med, men den är också den minsta av alla tre så får se om den passar 🙈

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..