Bildbomb från ettårsdagen

Innehåller annonslänkar

I måndags vaknade vi upp med en liten gosig ettåring mellan oss i sängen. Hon hade vaknat på natten så hon sov i vår säng efter det. Jag tycker bara det är supermysigt medan Austin tycker det är sådär, eftersom hon brukar ligga raklång mellan oss med fötterna på hans sida 🤪 Är sällan mycket plats kvar till den stackars pappan på morgonen..

Men! Givetvis sjöngs och firades det och vi gjorde en riktigt mumsig frukost till oss. Det var Labor Day så Austin var ledig från jobbet dessutom. Peeeerfekt timing 🙌🏻

Vi gjorde pannkakor och äggröra (alltså de två och lönnsirap på det – det FINNS ingen gottigare frukostkombo!!) och så lite bär till som vi hade sedan kalaset. Ivy slukade i sig jordgubbarna i ett nafs 😛 Och så paket och sverigeflaggan på det. Ser ni vilket gulligt papper med dalahästar på som jag hittade i butiken där jag köpte ballongerna till kalaset? Såååå fint ju!

Petade ner cake toppern i pannkakorna. Tänker att det kanske får bli en födelsedagstradition i familjen! Är det förresten bara jag som alltid gör en pytteliten pannkaka först, för att den första alltiiiiiiiid blir dålig. Sen blir liksom alla andra perfekta!?

Efter succéfrullisen fick det lilla barnet öppna sina paket.

Jag nämnde ju för ett litet tag sedan att vi inte ville lägga en förmögenhet på ettårspresenten. En del av mig ville verkligen det, eller ja, iallafall köpa något *fint* och *minnesvärt* som hon kunde komma ihåg, eftersom det *ändå är hennes ettårsdag*. Men så när jag tänkte efter, minns jag vad jag fick i ettårspresent? Nej. Har jag men för livet för det? Eh, nej. Så vi klickade hem några träklossar med blommor och bokstäver på för 200 kr på Amazon som ändå var ganska gulliga. Lite fint, något hon ”behövde”, tar hyfsat liten plats och var rätt billigt. Perfekt.

Sedan lekte vi mest hemma fram tills lunch då vi åkte till Pinewood Social som ligger i Downtown Nashville. Ett av våra favoritställen i stan.

Det här med att dra med en liten onge på restaurang är inte min favoritgrej direkt. Var inte helt säker på att jag orkade utsätta oss för detta just på hennes födelsedag eftersom det sällan är särskilt njutbart för någon av oss. Men, Austin insisterade och jag orkade inte göra lunch så så fick det bli!

Och det gick faktiskt förvånansvärt bra denna gången. Vi konstaterade till och med efteråt att det kan ha varit det mest lyckade restaurangbesöket hittills. Ivy var inte skogstokig, ville inte ner och krypa på golvet hela tiden, och klarade sig fint utan YouTube (sätter vi igång det blir hon alltid galen om hon inte får hålla telefonen själv = den slängs ner i marken efter 4 sekunder)..

Närå, hon satt ganska nöjt i våra knän och pillade med lite medtagna snacks, menyer och bestick på bordet. Sånahär booths är ju verkligen toppen med barn! Då kan de liksom sitta bredvid en. Ska helt klart efterfråga det när vi går ut härdanefter!

Sedan fick vi in maten, och jag beställde avocadotoast. Helt klart min go-to när jag inte är superhungrig. Denna får 5/10, det var en rätt lurig creme fraicheröra på som smakade väldigt… smörigt? Toast som hunnit kallna dessutom, men pluspoäng för att det var mycket macka för pengarna! Ivy fick smaska på en halva också.

Tyvärr hade de inte så mycket barnvänlig mat eller sides, men pommes fick duga. Hon åt som sagt även min macka så jag tror hon fick en rätt bra födelsedagslunch hon med! Visst är hon gooooood! 😍

Var tvungen att ta lite bilder med ‘na när vi var klara.

Mamman var klädd i följande:

Sweater med urringning där bakNA-KD
JeansshortsGina Tricot
BootsZara

Min glada lilla bebis 🧡 Hon äääälskar verkligen att göra såhär, slänga sig bakåt så jag gungar henne fram och tillbaks. Haha! Det är det roligaste hon vet! Älskar verkligen henne så jag spricker ❤️

Jag hoppas och tror att hon hade en ganska mysig första födelsedag. Resten av eftermiddagen myste och lekte vi hemma och dagen efter tog hon sina första små stapplande steg. Kan inte fatta hur stor hon är nu!

Hoppas ni får en trevlig fredag! 💫

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..